Linda Bastiaans en René van Groningen hebben plezier in hun werk: service met een glimlach.
Linda Bastiaans en René van Groningen hebben plezier in hun werk: service met een glimlach. Babs Bouwman

Makelaardij van der Linden blijft klanten verrassen

Zakelijk

DOORN Een huis kopen of verkopen is een serieuze gebeurtenis. Er moet veel geregeld worden. Vanzelfsprekend dat je kiest voor een deskundige makelaar uit de regio. Iemand die de lokale huizenmarkt en de omgeving goed kent en je daardoor goed terzijde kan staan met advies. Wat Makelaardij van der Linden uit Doorn betreft komt daar nog een aspect bij: gezelligheid en een goede relatie. Want als je de klant goed aanvoelt, is de kans op een vlotte verkoop of aankoop vele malen groter. René van Groningen en Linda Bastiaans vinden duurzaamheid niet alleen van belang bij hun relaties, maar ook in hun dagelijkse dienstverlening. Daarom doen ze hun afspraken, zoveel mogelijk op de fiets.

door Babs Bouwman

Als je het kantoor van Makelaardij van der Linden binnenstapt, word je direct verrast. Het pand van voormalige banketbakker Maison van Oort is omgetoverd tot een stijlvol modern ingericht kantoor. Er wordt hard gewerkt, toch zien de bureaus er opgeruimd uit. ,,Wij houden er van om netjes en effectief te werken”, vertelt Linda Bastiaans. Goede bereikbaarheid en snelle terugkoppeling naar de klant is minstens zo belangrijk, vult René van Groningen aan. ,,Je kunt ons zeven dagen per week bereiken: ook via Whatsapp”. Zelf vinden ze het beter om even te bellen met de klant: dat gaat veel sneller en het is bovendien persoonlijker.

Makelaardij van der Linden bestaat al 50 jaar en is sinds jaar en dag aangesloten bij de NVM. ,,Dat betekent verplichte cursussen en examens”, legt van Groningen uit. Er worden pittige eisen gesteld aan taxateurs. De nieuwe eisen vragen veel kennis over bouwkundige zaken en duurzaamheid, zoals zonnepanelen, warmtepompen en -boilers. Veel inhoudelijke kennis die nodig is om tot een goede prijs te komen. Natuurlijk helpen zijn jarenlange ervaring en de database van de NVM daar ook bij. Ondanks dat blijft het mensenwerk vindt van Groningen. ,,Wij gaan voor eerlijk en realistisch advies.”

,,Alles wat we doen: doen we goed en met veel plezier”, zegt Linda Bastiaans lachend. De nieuwe website straalt dat ook uit: modern en duidelijk. Bij Makelaardij van der Linden kun je rekenen op veel aandacht en tijd voor de klant. Zelf ervaren hoe je op een prettige en vlotte manier kunt verkopen? Een goed aankoopadvies krijgen of een gevalideerd taxatierapport? Neem contact op met Linda Bastiaans of René van Groningen: zij bieden service met een glimlach.

Meer informatie via: www.makelaardijvanderlinden.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door Makelaardij van der Linden. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Rood licht voor verhuizing Landelijke Eenheid 12 uur geleden
Afbeelding
Nieuwbouw Buntplein Maarn opgeleverd 18 uur geleden
Afbeelding
Zonnevelden Overberg nog steeds omstreden 29 nov, 16:37
PREMIUM
Afbeelding
College botst met provincie over windturbines 29 nov, 11:58
Afbeelding
CBS Coolsma heeft dankzij groep 7 nu een Voedselbosje op het plein 28 nov, 13:58
PREMIUM
Afbeelding
Praat mee over toekomst het Bosbad 28 nov, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
‘Volgend jaar ga ik voor de eerste plek op het WK’ 27 nov, 07:32