De vakvrouwen van Vierhout van Wonderen krijgen een hoge klantwaardering van kopers en verkopers van 9,5: Karin Oskam (l) en Ilonka Vierhout.
De vakvrouwen van Vierhout van Wonderen krijgen een hoge klantwaardering van kopers en verkopers van 9,5: Karin Oskam (l) en Ilonka Vierhout. Geen
Vakvrouwen in beeld

Vierhout van Wonderen: Vakkundige en betrokken makelaars

5 juni 2021 om 18:30 Zakelijk

DRIEBERGEN Een huis kopen of verkopen is een belangrijke beslissing in iemands leven. Je ‘droomhuis’ vinden is een hele puzzel, zeker in de huidige overspannen markt. Er moet snel geschakeld worden. Het enthousiaste makelaarsteam van Vierhout van Wonderen weet hoe ze deze intensieve woningmarkt goed en vakkundig moet bedienen. Hun betrokkenheid en persoonlijke begeleiding bij het hele traject, helpen om woonidealen waar te maken! Een verfrissende aanpak van èchte vakvrouwen!

door Babs Bouwman

,,Eigenlijk zijn wij een soort matchmakers”, legt Ilonka Vierhout uit. ,,Wij merken dat veel mensen willen doorstromen, maar geen actie durven ondernemen omdat ze bang zijn er niet tussen te kunnen komen.” Vierhout van Wonderen raadt aan om toch in beweging te komen. ,,Mensen die hun woonwensen bij ons kenbaar maken, koppelen wij aan verkopers zonder dat het huis publiekelijk te koop staat.” Een briljante oplossing in deze overspannen woningmarkt.

RUST ,,Een optimale prijs realiseren voor de verkoper is belangrijk. Maar kopers hebben ook tijd nodig om het huis te bekijken om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen”, aldus Karin Oskam. Als een bezichtiging niet tot resultaat leidt, biedt Vierhout van Wonderen alternatieven aan. ,,Mensen vinden het fijn als we met ze meedenken”, zegt Karin Oskam. ,,Het is niet voor jou tien anderen. Iedere klant krijgt onze persoonlijke aandacht en advies. Want we weten hoe belangrijk het is een plek te vinden waar mensen zich thuis voelen.”

DUURZAAMHEID Jaarlijkse scholing hoort bij een NVM-makelaar en taxateur. De NVM verplicht haar leden cursussen en opleidingen te volgen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, fiscaliteit, bouwkunde en duurzaamheid. Zoals het recente examen over het nieuwe model taxatierapport, waar uitgebreider stilgestaan wordt bij de bouwkundige staat en duurzaamheid van een woning. Onmisbare kennis die hen scherp houdt en waarmee ze de klant nog beter kunnen adviseren.

Vierhout van Wonderen Makelaars en Taxateurs, het grootste kantoor op de Utrechtse Heuvelrug, beschikt over een team van specialisten met een hoog serviceniveau. Verkoopplannen, op zoek naar een woning of taxatie nodig? Kom in beweging en neem vrijblijvend contact op. Ontdek hoe enthousiast deze makelaars helpen om woonidealen te vervullen.

Meer informatie op www.vierhoutvanwonderen.nl

Dit artikel is gepubliceerd in de bijlage Vakvrouwen in Beeld, in de kranten van Nieuwsblad De Kaap.nl en Stichtse Courant.nl van donderdag 3 juni 2021. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie