Angelique van den Berg en Bob Feld in hun gemoderniseerde fietsenwinkel: met nieuw logo.
Angelique van den Berg en Bob Feld in hun gemoderniseerde fietsenwinkel: met nieuw logo. Babs Bouwman

Ruime voorraad fietsen van topkwaliteit bij Fietsspecialist van den Berg

Zakelijk

DOORN De lente hangt in de lucht en fietsliefhebbers krijgen de kriebels. Voor wie toe is aan een nieuwe fiets, is een bezoek aan Fietsspecialist van den Berg een aanrader. Daar worden populaire fietsmerken, zoals Koga, Cortina, Flyer, Gazelle, Merida en Advanced bike, Union, Urban Arrow en Alpina verkocht. Nieuw of tweedehands. Retro of hypermodern. Je kunt zelfs een fiets op maat samenstellen. Voor Angelique van den Berg is alleen een topassortiment fietsen niet voldoende: ,,Wij garanderen het beste advies en de beste service en wij staan klaar voor iedere klant: voor, tijdens en zeker ook na de aankoop!”

door Babs Bouwman

De fietstechnici bij Van den Berg zijn goed op hoogte van de nieuwste technologieën en volgen met regelmaat cursussen. ,,Belangrijk, want daardoor kunnen wij onze klanten goed adviseren”, vindt Angélique. Zij en haar man Bob staan aan het roer van het familiebedrijf, dat met hun komst een nieuwe weg is ingeslagen. Een zelfstandige winkel met een moderne uitstraling en een nieuw fris logo zijn het resultaat. ,,Wij verkopen merken waar we volledig achterstaan”, legt de eigenaresse uit. Geen goedkope of doorsnee modellen. Van den Berg verkoopt klasse fietsen waar je op kunt vertrouwen.

Elektrische fietsen, tour- of racefietsen, gravel of mountainbikes. Zelfs voor mindervaliden zijn er modellen. Of wat dacht je van een hippe elektrische bakfiets? Bijvoorbeeld van Urban Arrow, Gazelle Makki of Carqon? Veel mensen zweren bij dit praktische alternatief voor een auto. Je kunt er niet alleen twee kleintjes in vervoeren: de bakfiets is ook heel handig voor de boodschappen en zelfs voor de hond. Meer interesse in een fiets op maat? Kies dan voor de Koga signatuur. Een fiets die je zelf kunt samenstellen qua kleur, framehoogte, derailleur of naafversnelling: kortom een fiets volledig naar eigen smaak.

Van den Berg is ook het adres voor gebruikte fietsen, huurfietsen en niet te vergeten onderhoud. Een ruim assortiment aan fietsonderdelen en accessoires, zoals kleding, reistassen, helmen en kinderzitjes is in de winkel. Lenteactie: tijdelijk bij aanschaf van een Gazelle Orange C8 of C7 krijgt iedere klant een Dubbele (mik) fietstas ter waarde van € 139,- cadeau. Leuke aanbieding toch?

Fietsspecialist van den Berg: Amersfoortseweg 57, Doorn, T: (0343) 41 27 92, www.vandenbergfietsen.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Fietsspecialist van den Berg. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 3 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 5 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 11 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn 29 jun, 16:49
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33