Langbroekerwetering biedt veel keuze: Uniek om te wandelen, kanoën of fietsen - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Langbroekerwetering biedt veel keuze: Uniek om te wandelen, kanoën of fietsen

30 mei, 06:55 Natuur en milieu
Babs Bouwman
Mewis Breij is ervan overtuigd dat hij op de mooiste plek in Midden-Nederland woont.
Mewis Breij is ervan overtuigd dat hij op de mooiste plek in Midden-Nederland woont.

HEUVELRUG Geniet van het kabbelende water rondom de kano. Wandel over boerenland of langs historische landgoederen. Trek erop uit met de fiets langs water, boerderijen en kastelen. Legio zijn de keuzes om te recreëren in en rondom het Langbroekerwetering gebied. Een unieke combinatie van water, bos en open natuur. Hier is het mooi!

Sinds 1985 woont Mewis Breij aan de Langbroekerdijk 23a in Driebergen. Toen hij een extra stukje land en een schuur kon kopen, was hij er snel uit welke bestemming het moest krijgen: een camping voor fietsers, kanoërs en wandelaars. Al zijn hele leven houdt Breij van sporten. Zijn unieke plekje aan de Langbroekerwetering maakte hij tot de perfecte locatie voor sportievelingen, die één of enkele..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.