Barbara Boers en Erwin Geijtenbeek zittend voor hun kantoor in Woudenberg.
Barbara Boers en Erwin Geijtenbeek zittend voor hun kantoor in Woudenberg. Rinus van Denderen

Geijtenbeek én Boers groeit gestaag

Wonen

HEUVELRUG Met de overname van Breur Makelaardij in Maarn wist Geijtenbeek én Boers makelaars zijn positie in het oosten van de provincie Utrecht flink te versterken. Het zegt ook veel over de ambities van het makelaarskantoor uit Woudenberg. 

,,Wij zagen een kans omdat Woudenberg en Maarn elkaar niet bijten qua dekking in de regio”, geeft Erwin Geijtenbeek aan. ,,De enige overlap tussen de beide makelaarskantoren betrof Maarsbergen. Vanwege de schaalvergroting die plaatsvindt door de overname en om de herkenbaarheid in de regio te vergroten, heten beide kantoren nu Geijtenbeek én Boers makelaars. Deze uniformiteit vergemakkelijkt ook onze werkzaamheden, zowel in representatief als administratief opzicht.”

WIN-WIN SITUATIE De combinatie van Woudenberg en Maarn is een win-win situatie volgens Barbara Boers en Erwin Geijtenbeek, eigenaren van Geijtenbeek én Boers. Oftewel 1 + 1 = 3 zoals ze het beiden omschrijven. ,,We versterken elkaar op meerdere onderdelen”, zegt Barbara Boers. ,,Breur Makelaardij was nog het enige makelaarskantoor dat in Maarn gevestigd is en daarom voor ons interessant om over te nemen. Een mooie uitbreiding van ons bedrijf. In basis blijft alles voor beide kantoren hetzelfde, alleen op sommige vlakken verschilt Maarn weer van Woudenberg. Beide dorpen hebben een eigen historie, cultuur en sfeer en dat vraagt ook om een daarop gerichte benadering.” 

EXPERTISE Als dorp bestaat Maarn nog amper honderd jaar en er zijn de afgelopen decennia veel forensen komen wonen. Terwijl Woudenberg juist een eeuwenlange geschiedenis kent met families die er al vele generaties geworteld zijn. ,,De huizenmarkt ter plekke onderscheidt zich hierdoor ook van elkaar door de type woningen en de inwoners die dat heeft aangetrokken”, zegt Geijtenbeek. ,,Ook is de rol van aankoopmakelaar in Maarn groter dan in Woudenberg. Die expertise van ons wordt daar veel meer gevraagd. Men laat zich in Maarn op dat gebied ook graag adviseren. In Woudenberg gebeurt dat minder.” 

LOKALE FUNCTIE Wel hetzelfde blijft het laagdrempelige karakter van de kantoren in beide dorpen, geeft Boers aan. ,,Zowel in Woudenberg als in Maarn kunnen klanten altijd bij ons binnen lopen. De persoonlijke, lokale functie als makelaar en de fysieke bereikbaarheid, vinden wij heel belangrijk. Dat mensen voor vragen of informatie gewoon langs kunnen komen, zien wij als een voordeel boven andere makelaars die ook in deze regio opereren, maar hier niet gevestigd zijn.” 

INGESPEELD TEAM Om dat onderscheidende vermogen voor beide dorpen te realiseren, heeft Geijtenbeek én Boers inmiddels een goed op elkaar ingespeeld team van tien personen in huis. En daar komt binnenkort nog een elfde collega bij. Zo kunnen beide vestigingen goed bemand worden en elkaar ondersteunen als dat nodig is in bepaalde drukke periodes, zegt Geijtenbeek. ,,Daarom is het ook een team waar alle benodigde kwaliteiten in aanwezig zijn. Doordat ons team zo goed op elkaar is afgestemd, weten we ook wat er in de andere dorpen hier in de regio speelt. En kunnen we nog meer tijd en aandacht geven aan onze klanten en nog beter en sneller schakelen.” 

STABIELE GROEI Elkaar goed aanvullen, dat geldt zeker ook voor eigenaren Barbara Boers en Erwin Geijtenbeek die nog maar drie jaar geleden met z’n tweeën hun makelaarskantoor in Woudenberg begonnen. ,,Daarom gaat de groei van ons bedrijf ook zo stabiel. Kijk eens waar we nu al staan”, zegt Geijtenbeek, wiens ambitie nog lang niet geluwd is. ,,Nee zeker niet, ik krijg altijd heel veel energie van nieuwe dingen.” 

Dit artikel wordt u aangeboden door Geijtenbeek én Boers makelaars.

advertentie
Afbeelding
Streekvervoer gaat vanaf 6 februari vijf dagen staken
PREMIUM
Afbeelding
Opkomst van deelauto niet meer te stuiten, maar Utrechtse Heuvelrug blijft achter
PREMIUM
Afbeelding
144 jaar geschiedenis in een notendop: van eerste gereformeerde kerk in Doorn tot duurzaam woonhuis
advertentie
Afbeelding
Streekvervoer gaat vanaf 6 februari vijf dagen staken 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Opkomst van deelauto niet meer te stuiten, maar Utrechtse Heuvelrug blijft achter 8 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
144 jaar geschiedenis in een notendop: van eerste gereformeerde kerk in Doorn tot duurzaam woonhuis 29 jan, 08:09
Afbeelding
Bestuurder rijdt tegen boom in Woudenberg 28 jan, 15:55
PREMIUM
Afbeelding
'De parel van Driebergen gaat weer glimmen' 28 jan, 12:39
PREMIUM
Afbeelding
Voor wie loop jij een HART op Wereldkankerdag? 28 jan, 08:17
PREMIUM
Afbeelding
Politiek geeft groen licht voor woningbouw Lomboklaan 27 jan, 19:19