Afbeelding
Foto Shutterstock

Wil je snel je bedrijfspand of huis verkopen met Cito Vastgoed? Ontdek hier de voordelen en hoe het werkt!

13 juli 2022 om 10:49 Partnercontent

Snel je huis verkopen met Cito Vastgoed? Lees dan verder.

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele tussenpartij die jou optimaal ondersteunt en adviseert bij de verkoop van je huis of ander vastgoed, ben je bij Cito Vastgoed aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring in de landelijke vastgoedmarkt ben je verzekerd van een goed contact, heldere communicatie en een snel en soepel verkoopproces.

Persoonlijk advies

De periode rondom de verkoop van een bedrijfs of recreatie pand of woning kan soms voor onrust, de nodige stress en onzekerheden zorgen voor de verkoper of eigenaar. Cito vastgoed denkt met plezier met je mee en ontneemt graag al jouw zorgen door je op weg te helpen in het proces en uiteindelijk een succesvolle verkoop te realiseren. Ook kun je bij hen terecht over al je vragen rondom het de verkoop. Zij weten precies wat voor zaken er allemaal geregeld moeten worden met bijvoorbeeld de notaris en makelaar. Daarnaast hebben ze helder zicht op de juiste financiële richtlijnen wat betreft de prijsindicatie en waarde van het huis, en kunnen ze je adviseren over de meest geschikte verkoopperiode. Tenslotte bespaar je een hoop dure makelaarskosten als je CITO vastgoed inschakelt.

Het verkoopproces

Aan de hand van een aantal eenvoudige stappen wordt het verkoopproces in werking gezet. Allereerst meld je de woning aan op de website door middel van het invullen van gegevens, dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Vervolgens krijg je reactie binnen de 24 uur, met daarin een indicatie over de prijs en eventueel een indicatief bod. Dan wordt er bij interesse een bezichtiging ingepland om het huis te taxeren, en ontvang je binnen 48 uur het definitieve bod. Wanneer beide partijen akkoord zijn wordt de officiële koopakte opgesteld, en wordt de datum afgesproken voor de overdracht van de woning bij de notaris. De netto koopsom wordt aan je uitbetaald.

Zekerheid

Wanneer je CITO vastgoed inschakelt als tussenpartij kun je rekenen op heldere afspraken en duidelijke communicatie tijdens de gehele verkoopprocedure. Zo kom je nooit achteraf voor verrassingen te staan en verloopt alles zorgeloos en op de juiste manier. Ze kunnen je zekerheid bieden en willen in de meeste gevallen de woning aankopen zonder enig voorbehoud. Je kunt dus rekenen op een definitieve en directe verkoop binnen een korte tijd. Wist je dat je huis binnen enkele dagen al verkocht kan zijn? Meld je woning of ander vastgoed direct online aan bij CITO vastgoed en ontvang binnen 24 uur reactie en een vrijblijvend bod! 

advertentie
advertentie