Elli van Oosterom en Christa van Hunnik zetten zich in voor kopers en verkopers in de drukke huizenmarkt.
Elli van Oosterom en Christa van Hunnik zetten zich in voor kopers en verkopers in de drukke huizenmarkt. Monique José Timmermans

Kopers gaan aan kop in huizenmarkt

7 oktober 2021 om 17:00 Zakelijk

MAARN Een bijzondere tijd en een bijzondere markt. Het is de dagelijkse realiteit voor Elli van Oosterom en Christa van Hunnik van Breur Makelaars in Maarn. Sinds de samenwerking tussen Geijtenbeek & Broers uit Woudenberg en Nick Breur zijn de dames actief in het dorp. ,,Daar waar Nick Breur bijna alles alleen deed, staat er nu een grotere organisatie achter het voor het dorp vertrouwde vakmanschap.”

door Monique José Timmermans

Met de grote organisatie heeft het makelaarskantoor een professionaliseringsslag gemaakt en speelt men in op de eisen van deze tijd, bijvoorbeeld met communicatie via social media. ,,Nu er meer personen het kantoor in Maarn bemannen, blijft het ook open als er bezichtigingen plaatsvinden. En met al deze veranderingen is er nog steeds een Nick Breur-sausje. We gaan vaak samen naar verkoopgesprekken. Hij staat hier midden in het dorps- en verenigingsleven en is als bekend gezicht makkelijk aanspreekbaar. Wij maken dankbaar gebruik van zijn ervaring en kennis op dat gebied.”

Van Oosterom en Van Hunnik waren voor ze in Maarn aan de slag gingen, werkzaam op het kantoor in Woudenberg. ,,De eerste tijd hebben we echt veel door Maarn en Maarsbergen gereden, nu weten we precies welke woningtypen waar staan”, vertelt Van Hunnik. ,,Grappig is dat ik vaak mensen herken, maar zij mij niet”, vertelt Van Oosterom. ,,Ik ben opgegroeid in Maarsbergen en had een baantje bij de Super in Maarn.”

KENNIS VAN LOKALE MARKT De kennis van de lokale markt is noodzakelijk in de huidige tijd waarin vele mensen op een huis afkomen. ,,Iedere makelaar die optreedt namens de eigenaar zal de woning zo goed mogelijk presenteren en tegen de beste voorwaarden willen verkopen. De kopers rest het overhandigen van een gesloten envelop met hun aanbieding.”

Volgens de makelaar heeft het echt meerwaarde om ook als koper een adviseur in de arm te nemen. ,,Er zijn meer makelaars actief in Maarn. Bij de huizen die we niet in ons eigen aanbod hebben kunnen we optreden als aankoopmakelaar. Wij kunnen de koper helpen met het maken van een aanbod en de juiste insteek qua voorwaarden waardoor deze gunstig afsteekt bij de concurrentie. De hoogste prijs is niet altijd doorslaggevend.” Wel voegen de dames toe dat het voorafgaand aan het doen van een bod essentieel is om de financiën op orde te hebben. ,,We kunnen helpen met het voorbereiden van een hypotheekgesprek, zodat de kandidaat koper weet waar hij op moet letten.”

HUIS IS EMOTIE Een huis is emotie, zowel voor de koper als de verkoper. Een adviseur helpt om de zakelijke kant helder voor ogen te houden, zonder de emotionele kant uit het oog te verliezen. 

Meer informatie op www.breurmakelaars.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Breur Makelaars. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie