Rumoer rond vakantiepark in Maarn - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Rumoer rond vakantiepark in Maarn

24 sep, 09:30 Maatschappelijk
Monique José Timmermans
Onrust heerst in Maarn over de herinrichting van het voormalig recreatiepark Laag Kanje door EuroParcs.
Onrust heerst in Maarn over de herinrichting van het voormalig recreatiepark Laag Kanje door EuroParcs.

MAARN Sinds begin dit jaar is EuroParcs de nieuwe eigenaar van het Maarnse vakantiepark Laag Kanje. En daarmee startte een grootscheepse aanpassing van de het recreatieterrein. Speelvelden en plaatsen voor tenten en caravans worden in rap tempo voorzien van chalets voor vakantiegangers. Het nieuwe elan op het park blijft in het dorp en in de politiek niet onopgemerkt.

Alhoewel D66 aan dat laatste twijfelt. ,,Wij vragen ons af of de gemeente voldoende zicht heeft op wat hier gebeurt. We hebben vragen gesteld en maken ons zorgen nu het antwoord langer op zich laat wachten dan de normale termijn. Heeft de gemeente grip op de veranderingen en hoe verhouden deze zich tot het bestemmingsplan Recreatieterreinen dat de raad binnenkort moet goedkeuren?”, vraagt D66-r..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.