Miranda Bartels is het vaste gezicht van Oorwerk hoorzorg in Maarn.
Miranda Bartels is het vaste gezicht van Oorwerk hoorzorg in Maarn. Monique José Timmermans

Echte hoorzorg bij Oorwerk in Maarn

30 september 2021 om 13:00 Zakelijk

MAARN De letters Oorwerk zijn sinds een half jaar te lezen op de gevel van de voormalige brillen- en hoortoestellenwinkel aan de Tuindorpweg 35b. ,,Een bewuste keuze van Oorwerk om wel te starten, maar niet gelijk alles te wijzigen. Zo ging de overgang voor de klanten geleidelijk. Nu is de tijd rijp om ons bedrijf met alle hoorzorg waar wij voor staan te presenteren”, vertelt Miranda Bartels die de Oorwerk vestiging in Maarn runt.

door Monique José Timmermans

Bartels werkt al 10 jaar voor Oorwerk en is na haar verhuizing naar deze regio in de vestiging in Maarn aan de slag gegaan. ,,Een hele leuke uitdaging met een heel andere klantenkring dan in de randstad waar ik vandaan kom. Je merkt dat je in een dorp werkt en omdat ik het vaste gezicht in de winkel ben, leer ik de klant echt kennen. Andersom geldt dat natuurlijk ook.”

Binnenkort komt daar een medewerker bij: Erik Nonhebel, die eveneens ervaring heeft binnen de organisatie. ,,De afsprakenagenda is alle openingsdagen vol, dus het is fijn dat hij de vestiging komt versterken. In de toekomst kunnen we dan extra open.” Op dit moment is Oorwerk Maarn geopend op maandag, dinsdag en donderdag . ,,We werken volgens afspraak om echt de tijd te hebben voor een klant om de metingen te doen en een gesprek te hebben.” Juist dat laatste is van groot belang volgens de hoorspecialist. ,,Iemands leefstijl, de omgeving waarin hij of zij verkeert zoals werk of thuis, veel in een groep of juist 1-op-1, hobby of andere bezigheden bepalen mede waar de behoefte bij horen en verstaan ligt. Hoortoestellen zijn er in zoveel soorten en prijsklassen, bij het maken van de juiste keuze spelen vele factoren een rol.” Alleen wanneer dat proces rondom de persoonlijke hoorzorg zorgvuldig en met tijd doorlopen wordt gaat de klant met de juiste verwachtingen de deur uit en kan hij blij zijn met het teruggewonnen gehoor. 

Wie twijfels heeft over zijn gehoor, raadt Miranda Bartels aan een afspraak te maken. ,,Een beetje gehoorverlies is niet hetzelfde als slechthorend. En het is ook niet verstandig te snel aan een hoortoestel te beginnen. Toch heeft een meting waarde, omdat je op een later moment kunt vergelijken of het gehoor stabiel blijft of achteruit gaat.” Volgens haar begint het met de omgeving. ,,Als de omgeving aangeeft dat je slecht hoort, is dat vaak ook zo. Neem dat signaal dus serieus.”

Meer informatie op www.oorwerk.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Oorwerk. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie