Veel animo voor kunstroute in Maarn en Doorn

22 feb, 06:45 Kunst
Monique José Timmermans
Nanda van der Vliet, Hans Verloop en Denise Hulst roepen namens de werkgroep Kunstroute kunstenaars op zich aan te melden.
Nanda van der Vliet, Hans Verloop en Denise Hulst roepen namens de werkgroep Kunstroute kunstenaars op zich aan te melden.

MAARN/DOORN De werkgroep die de Kunstroute in Maarn en Doorn voorbereidt roept kunstenaars met grote K en kleine k op om zich aan te melden voor deelname op 5 en 6 juni. ,,We hebben goede hoop dat er dan toch weer wat mogelijk is, zeker omdat er tijdens de Kunstroute veel buiten wordt georganiseerd.”

Nanda van der Vliet, lid van de werkgroep en met haar atelier gevestigd in Maarn, merkt dat de creativiteit borrelt. ,,Door corona ben je op een heel andere manier bezig. Het geven van cursussen in het atelier gaat niet door, maar ik vind het heel leuk om instructiefilmpjes over boetseren te maken die mensen op YouTube kunnen zien. Ook maak ik kleinere dingen, die makkelijker online te verkopen..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.