Meld je aan als deelnemend kunstenaar voor de Kunstroute Doorn Maarn op 5 & 6 juni 2021!

28 januari 2021 om 10:27 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Op 5 en 6 juni vindt de Kunstroute Doorn Maarn plaats. We gaan ervan uit dat we de Kunstroute Coronaproof kunnen organiseren.

Dus: maak je mooie dingen die best gezien mogen worden door de wereld? Maak je foto's, beelden, schilderijen, keramiek, glaskunst, textielkunst of iets anders dat niet in het rijtje staat maar wel gezien mag worden? Dan ben je van harte uitgenodigd om mee te doen!
Ook gastdeelnemers zijn welkom!
Wil je meedoen maar heb je geen eigen expositieruimte? Wij koppelen je dan aan een aantel kunstenaars die je kunt benaderen met de vraag of je als gast in hun atelier kunt exposeren. 
Op dinsdagavond 23 februari organiseren we om 20.00 een informatiebijeenkomst via zoom voor diegenen die geintresseerd zijn en nog wat vragen hebben.
Je kunt je voor de digitale informatiebijeenkomst aanmelden via het emailadres van Nanda van der Vliet, de secretaris van de Kunstroute. Emailadre: nanda@kunstroutedoornmaarn.nl.  Neem een kijkje je op www.kunstroutedoornmaarn.nl. Je kunt je daar ook aanmelden. Doe je mee? We zien je inschrijving graag tegemoet. De werkgroep Kunstroute Doorn- Maarn

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie