Makers en kopers vinden elkaar - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Makers en kopers vinden elkaar

8 dec, 07:15 Zakelijk
Monique José Timmermans
Jeanne van der Zee lanceert Mastersandcrafters.com, waar ambachtelijke makers zich presenteren.
Jeanne van der Zee lanceert Mastersandcrafters.com, waar ambachtelijke makers zich presenteren.

HEUVELRUG Met de lancering van de website Masters & Crafters wordt een grote wens van Jeanne van der Zee werkelijkheid. ,,Ik ben al een aantal jaar bezig met het uitdenken en ontwikkelen van een platform waar makers of kunstenaars en kopers elkaar kunnen vinden. Nu is het zover dat de website www.mastersandcrafters.com gelanceerd wordt.”

Het is dé website voor ‘ambacht online’. ,,Voor onze ouders en grootouders was het heel normaal om naar een meubelmaker te gaan voor een kast of een tafel. Toen zijn meubels gemaakt die nu nog steeds mooi en gewild zijn. Vandaag de dag gaan we naar de meubelboulevard en kopen iets wat misschien net niet precies aan onze wensen voldoet of minder lang mee gaat. Dat is jammer en niet duurzaam”, me..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.