Afbeelding
Health Center Hoenderdaal

Sportcentrum Hoenderdaal haalt geld op voor Ronald McDonald Huis

4 november 2019 om 11:37 Maatschappelijk

DRIEBERGEN Onder het motto 'sporten met een dubbel zo goed gevoel' doneerde Health Center Hoenderdaal voor de derde keer geld een goed doel. Voor ieder nieuw fitnesslid in september werd 30 euro aan het Ronald McDonald Huis Utrecht gedoneerd. Maandagochtend nam Agatha Kleis, manager Ronald McDonald Huis Utrecht, samen met haar team een cheque van 2970 euro in ontvangst.

Het Ronald McDonald Huis is een logeerplek voor ouders, broertjes en zusjes van een kind dat in het ernaast gelegen Wilhelmina kinderziekenhuis verblijft. Met 30 euro kan één overnachting worden bekostigd.

DRUKKE MAAND September is traditioneel een drukke maand voor fitnesscentra. Uiteindelijk schreven 99 nieuwe leden zich in bij Hoenderdaal. ,,Zij kwamen hiermee niet alleen in beweging voor zichzelf, maar ook voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. En juist dat geeft een dubbel zo goed gevoel", aldus de organisatie. 

DANKBAAR Kleis was dankbaar voor dit bedrag voor haar stichting. Dennis Sturkenboom, directeur van Hoenderdaal en Remco Sikking, manager marketing & fitness, zijn vooral alle nieuwe leden heel dankbaar voor het gestelde vertrouwen in Hoenderdaal. 

advertentie
advertentie