Het enthousiaste team van Veldsink - Deur Regiobank.
Het enthousiaste team van Veldsink - Deur Regiobank. Regiobank

Brenda Kooi werkt met veel plezier bij RegioBank: ‘Alleen de naam is gewijzigd’

13 oktober 2022 om 13:01 Zakelijk

LEERSUM ,,Ik werk 17,5 jaar met veel plezier bij RegioBank.” Brenda Kooi, adviseur RegioBank bij Veldsink - Deur in Leersum, vertelt er graag over. Zo lang werkzaam zijn bij dezelfde werkgever is niet iets wat tegenwoordig nog vaak voorkomt. Benieuwd naar wat haar baan en werkgever zo leuk maakt dat ze hier al zo lang werkzaam is? Brenda deelt graag haar verhaal.

Brenda werd in 2005 door een inmiddels oud-medewerker benaderd om de overstap te maken naar de financiële dienstverlening. Op dat moment was ze zelf werkzaam bij een postkantoor. Brenda zag de uitdaging wel zitten en besloot om de overstap te wagen. En dat is duidelijk een goede keuze geweest. Nu, 17,5 jaar later, werkt ze nog steeds op het kantoor in Leersum.

Afgelopen jaar is het kantoor overgenomen door Veldsink Advies en veranderde de naam in Veldsink - Deur. Of er voor Brenda veel veranderde? ,,Nee eigenlijk niet. In mijn rol heb ik veel persoonlijk klant contact en dat is wat ik het allerleukste vind aan mijn werk.” 

(de tekst gaat onder de foto verder)


,,Er wordt op een fijne manier met elkaar samengewerkt. Als iemand het te druk heeft, zet iemand anders een tandje bij en andersom.’’ - Regiobank

Bij Brenda komen klanten langs aan de balie met vragen over dagelijkse bankzaken. Het openen van een nieuwe rekening of vragen over internetbankieren bijvoorbeeld. ,,Het geeft me energie wanneer ik écht wat kan betekenen voor de klanten en wanneer ze mijn hulp waarderen’’, lacht Brenda. Ze merkt dat klanten het prettig vinden dat ze met hun vragen bij iemand met een bekend gezicht terecht kunnen. ,,Ze hebben niet het gevoel dat ze een nummertje zijn. We proberen hier echt de tijd te nemen om de mensen zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast maken we altijd ruimte voor een klein praatje.” 

BETROKKEN Brenda vertelt dat wanneer je klanten wat langer kent en vaak met ze in gesprek bent, dat je daardoor echt betrokken kunt zijn bij wat er bij ze speelt. Naast het feit dat Brenda veel werkplezier haalt uit het hebben van klantcontact, vindt ze het ook belangrijk dat ze zich met haar collega’s kan inzetten voor de regio Leersum. ,,Het is niet alleen de betrokkenheid die je naar klanten toe hebt, maar ook naar de gemeenschap, die bij ons hoog in het vaandel staat.” 

(de tekst gaat onder de foto verder)


Afgelopen jaar is het kantoor overgenomen en veranderde de naam in Veldsink – Deur. - Regiobank

SCOOTMOBIEL Een tijd geleden heeft het team actie gevoerd om een scootmobiel te kunnen kopen. Deze scootmobiel is gratis te leen voor mensen die een wandeling willen maken over de meervalide belevenisroute door het Leersumse Veld. Een prachtig en afwisselend natuurgebied dat onderdeel uitmaakt van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Bij zo’n afwisselende functie vindt Brenda het werken in een hecht team ook erg belangrijk. ,,Er wordt op een fijne manier met elkaar samengewerkt. Als iemand het te druk heeft, zet iemand anders een tandje bij en andersom. We hebben veel voor elkaar over.’’ 

PLEZIER Hoe Brenda voor uit kijkt op werkgebied? ,,Ik vind het belangrijk dat ik plezier heb in mijn werk, dat ik mensen kan helpen en dat ik dat doe in een gezellig team dat respect heeft voor elkaar. En dat heb ik nu. Daarmee ben ik erg gelukkig.’’

ENERGIE Krijg jij - net zoals Brenda - ook zo’n energie van het hebben van persoonlijk contact met je klanten? En vind je het fijn als klanten jou weten te vinden wanneer zij advies nodig hebben over schadeverzekeringen en bankzaken? Veldsink - Deur in Leersum is op zoek naar een nieuwe collega Verzekeringsadviseur Particulier en RegioBank. Kom jij binnenkort het team versterken? 
Voor vragen en meer informatie over de vacature: recruiter Nikki Hermans via: 06-38908055 of via recruitment@veldsink.nl

Dit artikel wordt aangeboden door RegioBank Veldsink - Deur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie