Afbeelding
Foto door Artem Podrez via Pexels

De voordelen van werkoveralls

9 januari 2023 om 14:00 Partnercontent

Wilt u werkoveralls aanschaffen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in werkkleding? Dan bestelt u natuurlijk bij Bevazet! Wij zijn dé bedrijfskledingspecialist van Nederland en werken met een gespecialiseerd team van enthousiaste medewerkers. Wij weten hoe belangrijk het is om goede werkkleding te hebben en denken dan ook graag met u mee. Of u nu op zoek bent naar werkbroeken, -truien of -overalls, bij Bevazet vindt u het allemaal. Werkoveralls zijn een populaire keus, voor zowel particuliere klussers als voor vakspecialisten. Maar waarom zijn deze overalls nou eigenlijk zo handig? Wij leggen het u uit!

Werkoveralls en veiligheid

Ten eerste is het een stuk veiliger om te werken in werkoveralls. Stel, u bent bezig met lassen, solderen of een andere klus met brandende stoffen. Een ongelukje kan zelfs de beste vakman overkomen. Daarom is het belangrijk dat uw huid goed is beschermd door middel van stevige kleding, zoals een werkoverall. Door deze te dragen raakt u minder snel gewond wanneer er iets misgaat! Daarnaast beschermt de overall u natuurlijk ook tegen vuil, bijvoorbeeld wanneer u werkt met verf. Daarnaast gaan ook de kleren die u onder de overall draagt langer mee en hoeft u deze dus minder vaak te vervangen! Een werkoverall is namelijk gemaakt om tegen een stootje en viezigheid te kunnen, en zal daardoor minder snel tekenen van slijtage vertonen.

Meer op zak met werkoveralls

Een ander voordeel is dat werkoveralls veel meer bergruimte hebben, in de vorm van zakken, dan normale broeken. Daardoor kunt u veel meer meenemen! Het grote gereedschap bewaart u natuurlijk elders, maar een overall is ideaal om kleine voorwerpen zoals potloden, notitieblokjes, meetlinten of passers bij u te dragen. Zo bent u altijd voorbereid, mocht u onverwacht snel iets moeten aftekenen of noteren. Dat is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor eventuele klanten! U bespaart zo namelijk tijd, omdat u niet lang hoeft te zoeken naar de juiste benodigdheden. Dat komt een stuk professioneler over. Overalls kunnen extra zakken hebben op de broekspijpen, maar ook op de bovenkant van de overall. Zo kunt u de spullen verdelen zoals u het zelf het prettigst vindt.

Werkoveralls, lekker warm

Werkoveralls zijn ook nog eens lekker warm. Ten eerste omdat ze gemaakt zijn van een stevigere en dikkere stof dan gewone overalls of broeken, en daarmee meer warmte vasthouden. Ten tweede omdat u onder de overall verschillende lagen aan kunt trekken! U kunt bijvoorbeeld een extra broek en een lekkere dikke trui onder de overall dragen. Is het een koude dag en werkt u buiten of op een locatie waar het fris is? Met een werkoverall is dat geen probleem en blijft u goed op temperatuur. Dat werkt een stuk prettiger!

Meer draagcomfort met een werkoverall

Overalls zitten over het algemeen een stuk comfortabeler dan gewone werkbroeken. Omdat het één geheel is in plaats van twee losse kledingstukken, dragen ze veel prettiger. Daarnaast is het ook fijn dat u niet na hoeft te denken over wat u aantrekt naar uw werk. U trekt een overall aan en u bent meteen klaar om te gaan. Dat scheelt tijd én is handig wanneer u een bedrijf heeft met veel werknemers. Door iedereen dezelfde werkoveralls te laten dragen, zijn uw medewerkers gemakkelijk te herkennen en weet u zeker dat ze goed beschermd zijn voor het werk!

Werkoveralls bedrukken

Wilt u de overalls persoonlijker maken? Dat kan! Bij Bevazet is het namelijk mogelijk om werkoveralls te laten bedrukken. U kunt ze bijvoorbeeld personaliseren door er namen op te drukken of een leuke bedrijfsslogan, om nog meer op te vallen. Zo kunnen uw medewerkers gemakkelijk hun eigen werkkleding terugvinden en kan er geen verwarring ontstaan over welke overall van wie is.

Een bedrukte werkoverall is ook leuk om cadeau te geven aan een vriend of familielid die graag klust! Bijvoorbeeld voor een verjaardag of jubileum. U kunt de leeftijd van de ontvanger erop zetten of een leuke spreuk of verjaardagswens. Weet u niet zo goed wat u erop wilt zetten? Wij denken graag met u mee. Ons motto is niets voor niets: kan niet, bestaat niet!

Werkoveralls met logo
Het is ook mogelijk om een logo te laten drukken op de werkkleding van Bevazet. Het is daarbij belangrijk dat u goed nadenkt over de plek waar de logo’s moeten komen. U wilt immers wel dat ze goed te zien zijn! U kunt ze bijvoorbeeld groot op de rug van de overall laten drukken of een wat kleinere variant op de borst. Maar ook over de gehele lengte van de broekspijp is mogelijk. Als ze voor klanten maar goed te zien zijn! Het is daarnaast ook verstandig om voor logo’s een contrasterende kleur te kiezen. Zijn uw overalls bijvoorbeeld zwart, dan kunt u de logo’s het beste in een kleur zoals oranje of wit laten drukken. Donkere kleuren zullen op zwart namelijk minder opvallen en dat is natuurlijk zonde.

Zichtbaarder met bedrijfskleding

Met bedrijfskleding zoals werkoveralls, is uw bedrijf een stuk zichtbaarder. Door al uw medewerkers in dezelfde kleding te laten werken, zijn ze gemakkelijk te herkennen en sneller aan te spreken door klanten. Zeker wanneer u kiest voor werkoveralls in een mooie kleur of met duidelijke bedrukking, kunt u de zichtbaarheid van uw bedrijf enorm vergroten. U kunt er zelfs voor kiezen om het telefoonnummer of het e-mailadres van uw bedrijf op de overalls te laten zetten! Zo weet u zeker dat potentiële klanten u gemakkelijk kunnen bereiken.

Bevazet, dat is nog eens service

Voor werkoveralls van de hoogste kwaliteit gaat u natuurlijk naar Bevazet! Bij ons staat u altijd op één en we hebben extra aandacht voor het compleet ontzorgen van onze klanten. Werkoveralls bedrukken of bestellen was nog nooit zo gemakkelijk! U kunt vandaag nog online een bestelling plaatsen. Doet u dat voor 22:00 uur, dan kunt u de kleding de volgende dag al in huis hebben! Sneller kan bijna niet. Daarnaast verzenden wij gratis bestellingen vanaf € 99,- en u kunt altijd gratis retourneren. Zijn de werkoveralls dus niet helemaal naar wens? Dan kunt u ze altijd nog terug sturen. We hopen u gauw te helpen bij Bevazet!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie