Afbeelding
Foto: Pexels

De letselschadejurist inschakelen na een ongeluk in Rotterdam

Partnercontent

Letsel loop je meestal onverwacht op. Fijn, op zondag samen met je vrienden een spannende voetbalwedstrijd bezoeken in Rotterdam. Een daar bekende voetbalclub uit de hoogste divisie verdedigt de eerste plek in de competitie. Je bent volledig ingesteld op een leuke dag. Hoogstwaarschijnlijk gaat het ook een succes worden, of je favoriete club nu wint of verliest. Maar zoals het wel eens voorkomt, zit een ongeluk soms in een erg klein hoekje. Zijn er spelers aan het inspelen, terwijl jij op de tribune zit, krijg je onverwacht met hoge snelheid een bal op je gezicht en ga je even een moment knock-out. Je zult niet de eerste zijn die dit soort Franse taferelen meemaakt. Afgezien daarvan, je bent met duizenden mensen op een plek. Een verdrukking of een val is niet uitgesloten. Dan is het moeilijk na te gaan wie of wat de oorzaak is van het letsel dat je oploopt. Anders wordt het als je op de parkeerplaats voor het stadion wordt aangereden. Letselschade te Rotterdam is dan wél eenvoudig te verhalen op de tegenpartij, mits je ook met de juiste juristen samenwerkt. 


Voorbeelden van schade 

Een schadevergoeding krijgen na letsel te hebben opgelopen gaat gemakkelijker wanneer je daar specialisten op zet. Mensen die met jou begaan zijn en ervoor zorgen dat jij je energie gebruikt om te herstellen na de klap. Dus nog voordat er ook maar iets is gebeurt dat lijkt op letselschade, connect je alvast met een ervaren letselschadejurist. Want je denkt misschien dat als je een keer een ongeluk meemaakt, dat je dan alleen autoschade en reparatiekosten hebt? Er komt veel meer bij kijken. Enkele voorbeelden van schade die je mogelijk hebt wanneer je onverhoopt een keer een aanrijding ervaart:

  • De bezoekjes aan een medisch specialist en het eigen risico dat je volledig kwijt bent. 
  • De reiskosten die je maakt, met je eigen auto. Óf, als je te erg in de lappenmand zit, de kosten van een taxi.
  • De hulpmiddelen die je aanschaft, zoals krukken of zelfs een rolstoel.
  • Een hulp in de huishouding voor langere tijd. 
  • Wanneer je zelf nog kunt rijden, maar je eigen auto is total loss, de kosten van vervangend vervoer.
  • Het verlies van inkomen. Dit kan nogal behoorlijk zijn, vergis je daar niet in. Kun je je werk na je herstel weer oppakken?

Materiële en immateriële kosten 

Dit zijn dan de materiële kosten, alles wat in geld is uit te drukken. Maar er zijn ook nog immateriële kosten. Dingen die niet in geld zijn uit te drukken, zoals pijn en verdriet. Dit is het bekende smartengeld. Omdat dit nogal veel werk is om te achterhalen hoe hoog de schadevergoeding gaat zijn, neemt Wijs Letselschade je al dit werk uit handen. Zij hebben jarenlange ervaring met dit soort zaken en gaan altijd voor het maximale resultaat. Geregeld houdt Wijs je op de hoogte van de gang van zaken en informeert je wanneer nodig. Verder is er ook zeker persoonlijke aandacht voor jouw situatie. En dat is heel geruststellend.

advertentie
Afbeelding
Streekvervoer gaat vanaf 6 februari vijf dagen staken
PREMIUM
Afbeelding
Opkomst van deelauto niet meer te stuiten, maar Utrechtse Heuvelrug blijft achter
PREMIUM
Afbeelding
144 jaar geschiedenis in een notendop: van eerste gereformeerde kerk in Doorn tot duurzaam woonhuis
advertentie
Afbeelding
Streekvervoer gaat vanaf 6 februari vijf dagen staken 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Opkomst van deelauto niet meer te stuiten, maar Utrechtse Heuvelrug blijft achter 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
144 jaar geschiedenis in een notendop: van eerste gereformeerde kerk in Doorn tot duurzaam woonhuis 29 jan, 08:09
Afbeelding
Bestuurder rijdt tegen boom in Woudenberg 28 jan, 15:55
PREMIUM
Afbeelding
'De parel van Driebergen gaat weer glimmen' 28 jan, 12:39
PREMIUM
Afbeelding
Voor wie loop jij een HART op Wereldkankerdag? 28 jan, 08:17
PREMIUM
Afbeelding
Politiek geeft groen licht voor woningbouw Lomboklaan 27 jan, 19:19