Afbeelding
Foto door Nicola Barts via Pexels

Hulp bij een nieuwe baan na je voorgaande baan

Partnercontent

In de meeste gevallen gaan de meeste mensen op zoek naar een nieuwe baan wanneer zij zich hier goed bij voelen. Mensen hebben dan behoefte aan bijvoorbeeld een nieuwe uitdaging, een nieuw team of misschien wel een beter salaris. Dit kunnen allemaal redenen zijn om een nieuwe baan te zoeken. Ook kan het zo zijn dat het bedrijf waar je werk de overeenkomst met jou stop zet en dat je daarom op zoek moet naar een nieuwe baan, dit is natuurlijk een stuk minder leuk en het kan ook een hoop stress opleveren. Wil je meer weten over hulp bij het zoeken naar een nieuwe baan? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Wat is begeleiding bij het vinden van een baan?

Als je werkgever kenbaar heeft gemaakt dat je contract niet verlengd wordt of dat je contract wordt beëindigd of zelfs ontbonden, dan betekend dit dat je op zoek moet naar een nieuwe baan. Vaak kom je in zo een geval in aanmerking voor een traject bij een outplacementbureau. Zo een outplacementtraject wordt ook wel werk-naar-werkbegeleiding genoemd en je wordt hierbij geholpen om snel een nieuwe baan te vinden zodat je niet zonder werk komt te zitten. Wel wil je hiervoor natuurlijk een goed outplacementbureau inschakelen zodat je goed begeleid wordt.

Wat doet zo een bureau voor jou?

Als je een traject volgt bij een outplacementbureau dan krijg je persoonlijke begeleiding bij het helpen naar het zoeken van een nieuwe baan. Zo leer je jezelf tijdens het traject goed kennen en ontdek je zo ook wat voor een functie er echt bij jou past en hoe je dan ook echt daadwerkelijk een nieuwe baan kan vinden. Je wordt tijdens het traject zelfs geholpen bij het verwerken van de teleurstelling en het verlies van je vorige baan, want dit is natuurlijk echt geen leuke gebeurtenis.

Hoe vind je een goed bureau om je te helpen?

Als je een goed bureau zoekt om je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan en voor persoonlijke begeleiding, dan zou je contact op kunnen nemen met Carrièrepoort. Zij hebben een heel hoog plaatsingsresultaat en dat betekend dat het hen voor heel veel mensen lukt om een passende baan te vinden, dan moet dit voor bij jou natuurlijk ook gewoon gaan lukken. Zo kan jij snel aan de slag bij een nieuwe baan.

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 6 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 9 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 15 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn 29 jun, 16:49
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33