Afbeelding
Gezond eten

Ook gezond eten geef je mee aan je klanten

Partnercontent

Vaak denk je bij afhaalmaaltijden aan ongezond eten. Even snel een pizza of een frietje halen is eigenlijk heel normaal. Maar wil je een gezonde maaltijd, dan is het vaak goed zoeken. Tegenwoordig zijn er wel restaurants die bijvoorbeeld pokébowls op het menu hebben staan, maar of dat nou echt gezond is, is maar de vraag.

Willen mensen wel gezond eten?

Als je om je heen kijkt, kun je je afvragen of mensen wel gezond willen eten. Het aanbod in gezond eten om af te halen is erg beperkt. Er zijn voldoende apps die je kunt downloaden om makkelijk eten te bestellen. Ook kun je veel restaurantjes bellen om een afhaalmaaltijd te bestellen. Maar bijna altijd gaat het om ongezond eten. De pizzeria, de Griek, de Chinees bieden allemaal heerlijk eten, maar gezond is het niet.

Toch zijn er steeds meer mensen die zich bewust zijn van de effecten van ongezond eten en leven. Te weinig bewegen, te weinig vitamine binnen krijgen en te veel stress heeft op den duur een negatief effect op je lichaam en geest. De vraag naar gezond eten wordt steeds groter. De reden waarom veel mensen ongezond eten, is omdat het makkelijk is. Niet omdat ze het zo fijn vinden.

Hoe krijg je gezond eten bij je klant?

Mensen zijn best bereid om wat meer te betalen voor een gezonde maaltijd. Hoe makkelijk en fijn is het om een gezonde maaltijd te bestellen? Je hoeft niet te koken en je hoeft je niet schuldig te voelen dat je weer voor die pizza bent gegaan. Als ondernemer kun je hier goed op inspelen. Sowieso is er een grote markt voor gezonde afhaalmaaltijden en je bent één van de weinige die het aanbiedt.

Reclame voor je bedrijf met gezonde maaltijden speelt hier een grote rol in. Maar omdat er zo weinig concurrentie is, moet ook dat geen probleem zijn. Adverteren op Facebook helpt je al een heel eind op weg op je producten bij je klant te krijgen.

Ook fysiek heb je een aantal zaken nodig om het gezonde eten bij je klant te krijgen. Om het eten bij je klanten te krijgen, kun je heel goed gebruik maken van een zogenoemde snackbakje of een frietbakje. En om die gezonde smoothie in te pakken, gebruik je gewoon een milkshakebeker. Zo weet je zeker dat je gezonde maaltijd goed bij je klanten aankomt.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 17 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01