Afbeelding
Twijfelaar

Ben jij je krappe eenpersoonsbed al beu?

Partnercontent

Tijdens de Coronacrisis werden we gedwongen om thuis te werken, waren de kinderen thuis en moesten we zoveel mogelijk binnen blijven. De slaapkamer werd een werkkamer en het bed was de opbergruimte. Veel mensen hebben hun twijfelaar, het net te krappe bed, in deze tijd vervangen door een groter bed. In veel gevallen is een van de kinderen blij gemaakt met de twijfelaar. Dat betekent dat je nu in elk geval ’s nachts wat meer ruimte hebt waardoor je een betere nachtrust hebt. Het comfort in huis is tijdens de corona crisis belangrijk geworden. Dat komt door het thuiswerken in een vol huis omdat ook de kinderen vaak thuis waren. Iedereen in het huishoudens snakte naar wat meer ruimte en comfort.

Tot rust komen tijdens een hectische tijd:

Een rustgevende slaapkamer zorgt voor rust in een hectische tijd. Zeker als je de hele dag met je kinderen en partner in of om het huis bent is het fijn als je je even kunt afzonderen. Dat kun je doen in je slaapkamer. Trek het gordijn dicht, zet een fijn muziekje op en laat de boel even de boel, zolang dat kan natuurlijk. Er zijn ook situaties waarbij dat overdag zeker niet mogelijk is. Zorg er dan voor dat je minimaal twee keer per week een avond voor jezelf inplant. Doe dat bijvoorbeeld met een fijn bad of douche ritueel waarna je heerlijk ontspannen je bed ingaat met een mooi boek een leuke film of ‘je partner’. Een goed bed is dan wel een vereiste. Kijk eens op DeSuite.nl, zij kunnen je vertellen wat een bed of slaapkamer op maat voor je kan betekenen.

Corona is nog lang niet voorbij:

Volgens de geleerden is corona nog lang niet voorbij. Er zullen steeds nieuwe uitbraken komen en dat betekent dat we er altijd rekening mee moeten houden. Dat wil niet zeggen dat we niets meer mogen. Sterker nog, we mogen steeds meer, als we maar blijven opletten. Toch is, door corona onze manier van denken anders geworden. We moeten een dagje of avondje uit goed plannen. Veel mensen vinden dat maar niets en blijven dan ook liever thuis. Als dat bij jou ook zo is, dan is het misschien een optie om ook je slaapkamer aan te gaan pakken zodat je daar in elk geval je rust kunt nemen. Kies een bed dat bij jou en je partner past. Laat je goed adviseren want een bed koop je voor meerdere jaren en als een bed niet goed is dan kun je je nachtrust wel vergeten!

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 19 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01