Afbeelding
Photo by KJ Styles on Unsplash

Van de ene bouwmarkt naar de andere

17 augustus 2021 om 10:22 Partnercontent

Door de komst van het coronavirus is voor veel mensen hun leven drastisch veranderd. Iedereen brengt door het virus veel meer tijd in huis door dan dat ze voorheen deden. Hierdoor is bij veel mensen opgevallen dat er het één en ander moet gebeuren aan hun huis. Je kunt al wel raden wat hiervan het gevolg is geweest. Juist: mensen gingen ineens veel meer klussen. Voor het klussen heb je van alles nodig. Denk bijvoorbeeld alleen maar eens aan al het gereedschap dat er nodig is om te gaan klussen. Met alleen het gereedschap ben je er nog lang niet, want voor het klussen heb je namelijk ook nog eens allerlei materiaal nodig. Bijvoorbeeld een muur voorzien van een ander uiterlijk kan natuurlijk niet zonder verf. Gelukkig zijn er genoeg bouwmarkten te vinden in ons kleine landje en we begeven ons inmiddels allemaal van de ene bouwmarkt naar de andere.

Het ombouwen van winkels van Multimate naar winkels van Hubo

In 2017 werd begonnen met het ombouwen van de winkels van Multimate, die net als Hubo onderdeel zijn van DGN retail, naar winkels van Hubo. Het proces heeft meerdere jaren geduurd en inmiddels is in mei van het jaar 2021 de laatste Multimate veranderd naar een winkel van Hubo. Door dit proces is Hubo nu de grootste speler op de markt. De meeste bouwmarkten in Nederland zijn nu namelijk winkels van Hubo.

Als je besluit te kiezen voor Hubo dan maak je een erg goede keuze. Je kiest dan namelijk sowieso voor een bak aan ervaring. De winkel Hubo beschikt namelijk over de nodige jaren ervaring en draait dus al eventjes mee. Als klant zijnde ben je bij Hubo aan het juiste adres, want de menselijke kant staat voorop bij de winkel. Op de website Hubo.nl kan je nog veel meer vinden over wat deze winkel je te bieden heeft.

Door de grote hoeveelheid winkels die Hubo nu heeft is er bijna altijd wel een Hubo binnen handbereik. Door het hele land heen zijn namelijk meer dan genoeg winkels te vinden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ooit een keer geen bouwmarkt kunt vinden.

Ga je voor verbouwen of toch liever voor verhuizen?

Het is zo af en toe nodig om een klusje op te lossen. Als je dit niet doet zal je het huis verwaarlozen en zo zal het steeds verder aftakelen. Misschien heb je op een bepaald moment geen zin meer om nog allerlei klusjes op te knappen. Je hebt genoeg geld uitgegeven aan het huis en je bent volledig uitgekeken op de plek waar je nu zit. Het is tijd om het roer volledig om te gooien en om te gaan voor iets volledig nieuws. Natuurlijk heb je altijd de mogelijkheid om te gaan verbouwen, maar op de achtergrond speelt vaak ook nog het idee mee om te gaan verhuizen. Verbouwen en verhuizen zijn wel twee erg uiteenlopende dingen, maar toch twijfelen mensen veel tussen deze twee zaken. Beide hebben zo zijn voordelen, maar aan beide kleven ook zeker de nodige nadelen. Vandaar dat mensen vaak ook twijfelen welke van deze twee opties de betere is. Bepaal voor jezelf goed welke voor-en nadelen er zitten aan verbouwen en doe vervolgens exact hetzelfde bij verhuizen. Alleen door op die manier te werk te gaan ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt. Ga je voor verhuizen? Of toch nog voor die laatste verbouwing? Denk rustig na en maak de juiste keuze voor jezelf.

Ontdek de voordelen van zelf klussen

Het kan natuurlijk zo zijn dat je de nodige klussen hebt liggen, maar dat je niet goed weet hoe je deze moet uitvoeren en of het je überhaupt wel gaat lukken. Je bent dan al snel geneigd om ervoor te kiezen om een professional in te huren. Toch is dit vaak helemaal niet nodig en kost het je alleen maar meer geld. Aan het zelf uitvoeren van klusjes zitten enorm veel voordelen verbonden. Het besparen van de nodige kosten is slechts één van deze voordelen. Er zijn er namelijk nog veel meer en al deze voordelen zullen je overhalen om zelf alle klusjes uit te voeren.

advertentie
advertentie