Afbeelding
Aansteker

Je bedrijf meer profileren? Deel gratis bedrukte aanstekers uit

2 april 2021 om 11:47 Partnercontent

Wat voor bedrijf je ook hebt en in welke sector je met je organisatie ook actief bent, het is altijd in zekere mate belangrijk dat je tracht je bedrijf zo goed mogelijk te profileren naar buiten toe. Reclame maken wordt hierbij door velen als essentieel beschouwd. Een van de beste manieren om dit te doen is om promotionele artikelen te bedrukken en vervolgens gratis uit te delen. Laat bijvoorbeeld eens bij een zakelijke drukkerij een aansteker bedrukken en kijk of het resultaat je bevalt. Is dit laatste het geval, dan kun je ervoor kiezen om grote aantallen bedrukte aanstekers te bestellen om deze vervolgens gratis uit te delen. De ontvangers zullen dan straks niet genoodzaakt zijn een nieuwe aansteker te kopen.

Goede redenen om aan promotionele artikelen te doen

Om de volgende redenen is het een uitstekend idee om aan het gratis uitdelen van promotieartikelen te doen:

  • Het belangrijkste voordeel van deze manier van promotie maken is dat de naamsbekendheid van je bedrijf er aantoonbaar op vooruit gaat. Uit onderzoeken is namelijk gebleken dat mensen de naam van je bedrijf vaak goed onthouden zodra ze een fysiek object hebben waar bijvoorbeeld de naam of het logo van je bedrijf is gedrukt. Op deze manier blijft je naam alleszins veel beter hangen dan met bijvoorbeeld spandoeken of bij reclames op de radio of televisie.
  • Mensen houden ervan om gratis iets te krijgen, dus promotieartikelen kwijtraken is meestal niet zo moeilijk.
  • Je maakt een sympathieke indruk wanneer je mensen gratis een handig en bruikbaar product geeft.

Waarom zijn aanstekers ideaal als promoartikel?

Nu je ongetwijfeld overtuigd bent van het nut van promotieartikelen is het tijd om dieper in te gaan op waarom aanstekers zo’n geschikt voorbeeld hiervan vormen. Welnu, het belangrijkste aspect is hierbij de hoge mate van bruikbaarheid van aanstekers. Wanneer je namelijk voor promotieartikelen wenst te gaan, dan is de bruikbaarheid de belangrijkste voorwaarde om hiermee succesvol te zijn. Een bruikbaar product zal namelijk niet snel door mensen geweigerd worden. Dat geldt ook voor producten waarvan de gebruiksduur eindig is, iets dat met de meeste aanstekers het geval is. Een consument zal een gratis aansteker daarom meestal dankbaar in ontvangst nemen, wetende dat de huidige aansteker die hij of zij gebruikt op een dag leeg zal zijn.

Tip: ga voor aanstekers van Djeep

Tenslotte dien je nog de keuze te maken voor een bepaald type aansteker om te bedrukken. Uiteraard ga je dan het liefst voor een gebruiksvriendelijke en luxe variant. Dat is namelijk waar je als bedrijf zijnde graag mee geassocieerd wilt worden. Wat dit betreft zijn Djeep aanstekers in het bijzonder geschikt. Extra voordeel van dit type aansteker is het brede oppervlak. Je zou daarop extra informatie kwijt kunnen over je organisatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie