Een maandelijkse bijeenkomst bij het In Between Café.
Een maandelijkse bijeenkomst bij het In Between Café. Anneke Gerkema

In Between Café organiseert workshops voor werkzoekenden

27 augustus 2020 om 12:18 Overig

DRIEBERGEN Op zoek naar een nieuwe baan? In Between Café kan je wellicht een zetje in de rug geven. Het café organiseert tijdens maandelijks twee soorten workshops. De bijeenkomst vindt plaats op Landgoed de Horst in Driebergen en is bedoeld voor werkzoekenden en mensen die van baan willen veranderen. 

Zo wordt er een wandelworkshop georganiseerd met wandelcoach Ellie Doorn. Tijdens de workshop gaat de kleine groep naar buiten en wordt er gebruik gemaakt van een oplossingsgerichte methode ,,om te ontdekken wat jouw volgende stap is, op weg naar de toekomst zoals jij die vorm wilt geven.” Volgens In Between Café helpt in de natuur zijn en beweging mee aan het verhogen van creativiteit, ontspanning en het bieden van een helpende hand. Meer informatie staat op de website.

De tweede workshop die het café aanbiedt is ‘De Kracht van de Lach’. Martine Beernink: ,,Stel dat je jezelf fysiek, mentaal én emotioneel een boost zou kunnen geven. Werken aan je conditie en je weerstand, terwijl je ook je veerkracht en creativiteit vergroot en je kunt ontspannen? Als dit je als muziek in de oren klinkt, dan is het tijd voor de lach…in een workshop lachyoga.” Meer informatie staat op de website. 

DIVERS Naast workshops is er tijdens een ochtend van In Between Café gelegenheid om ervaringen en tips uit te wisselen met lotgenoten. Het café wordt georganiseerd door en voor werkzoekenden. ,,De bezoekers die komen zijn divers, mensen van allerlei leeftijden en diverse ervaringen. Iedereen heeft zijn eigen netwerk. Je kunt elkaar inspireren, bemoedigen en mensen in contact brengen met anderen’’, aldus de organisator van In Between Café. 

PRAKTISCH De bijeenkomsten vinden elke tweede maandag van de maand plaats. De komende maanden is dat op: 14 september, 12 oktober, 9 november en 14 december. De workshops zijn van 9.30 uur tot 11.30 uur, daarna is er tijd om te netwerken. Inloop vanaf 9.00 uur. Er wordt 5 euro gevraagd voor zaalhuur en koffie en ,,achteraf een waardebepaling gedaan.” Contact opnemen kan via inbetweencafeuhr@gmail.com. Meer informatie is te vinden op de website.

advertentie
advertentie