Afbeelding
BetuweBomen

BetuweBomen.nl - De webshop en deskundig adviseur in bomen, haagplanten en heesters

17 augustus 2020 om 08:08 Partnercontent

Wat is BetuweBomen.nl

Om maar met de deur in huis te vallen: ‘’BetuweBomen.nl verkoopt (Betuwse) bomen en haagplanten online aan geheel Nederland’’. Het zit dan natuurlijk gedeeltelijk in de naam, ‘’bomen uit  de Betuwe’’. We kunnen er dan eigenlijk ook niet om liegen, we verkopen ook veel fruitbomen. In de Betuwe zeggen we ook wel is dat we 3 hoogtepunten hebben:

  • In april en mei wanneer de bloesem van  de fruitbomen begint te stralen, dan floreert de Betuwe.        
  • In juli en augustus, wanneer de kersen, perziken, nectarine en pruimen te plukken zijn. (Het kersenseizoen is hier echt een ding.)
  • In september en oktober, wanneer de heerlijke appels, peren en walnoten te plukken/rapen zijn.          

Maar gelukkig verkopen we het gehele assortiment, zodat u uw tuin compleet kunt maken. Ook hebben we alle bijpassende materialen, niks ontbreekt. Of u nu schaduw en privacy in uw tuin wilt creëren met prachtige leilindes of dat u gewoon een simpele lage kleine haag wilt, alles kan. 

Wat doet BetuweBomen.nl

Voordat we exact gaan vertellen wat we doen, vertellen we eerst even een klein verhaal vooraf: Het is 2016, een prachtige zomerse dag en de eigenaar van BetuweBomen.nl vertelt een idee aan zijn vrienden tijdens het drinken van een paar biertjes. Hij zei: ‘’Jongens, ik weet het zeker, ik ga online bomen verkopen.’’ Ze moesten keihard lachen, want wie koopt er nu een boom online, wanneer je deze niet eerst gezien hebt. Waarop de eigenaar antwoordde: ‘’Dat klopt, maar ik ga mijn klanten zo blij maken, dat ik geen klachten krijg, goede kwaliteit lever en dan komt de rest vanzelf’’.

En zo geschiedde. 4 jaar later heeft BetuweBomen.nl een geweldige klanttevredenheidsscore van een 9,4. Wij kennen zelf geen concurrent met een hogere klanttevredenheidsscore. Maar wat doet BetuweBomen dan zo goed? Of wat doen ze überhaupt?   

  •  Op onze website kunt u makkelijk het product vinden dat u zoekt. Er is een grote zoekbalk, alles is makkelijk gesorteerd en u kunt even makkelijk filteren als bij Zalando.        
  •  Als  u een product gevonden hebt, dan kunt u gelijk alles bij dit product lezen. Hoe te planten, hoe te snoeien, wanneer er wat gebeurt met de boom en ook wanneer het niet verstandig is om een boom in uw tuin te zetten.                
  • Wanneer u een bestelling wilt afrekenen gaat dit net zo simpel als bij Coolblue en Bol.com, maar hier beslist ook u wanneer we komen. We maken samen een afspraak voor levering. De bezorger komt de bestelling netjes afleveren en als u nog vragen hebt, dan kunt u altijd nog bellen naar het nummer op de website, dan krijgt u een expert aan de telefoon die alles weet van u product. Geen wachtmuziek of doorschakelen van collega’s, gewoon hulp.           

Waarom bestaat BetuweBomen

Nee, we zijn niet groot genoeg om de wereld te redden, maar we willen wel zoveel mogelijk maatschappelijke steun leveren. Een concreet voorbeeld: De tulpen konden door corona niet goed worden verkocht aan het buitenland. BetuweBomen kocht stapels op en gaf deze gratis aan de klant. Zo maken we toch nog vele mensen blij. Ook geloven wij in mooie tuinen in Nederland. En met het advies van BetuweBomen.nl komt dat zeker goed.

Bekijk de website van Betuwebomen.nl

advertentie
advertentie