Thomas Meerveld: ,,Onze haal- en brengservice ontzorgt klanten.
Thomas Meerveld: ,,Onze haal- en brengservice ontzorgt klanten." Theo Scholten

Hooykaas Opticals ontzorgt klanten

5 maart 2020 om 12:40 Advertorial_1

DOORN Veel mensen kiezen voor Hooykaas vanwege het hoge kwaliteits- en serviceniveau. Voor een goed uitgevoerd oogonderzoek kan iedereen terecht bij de oogzorgspecialist aan de Kampweg in Doorn. Maar wat als je slecht ter been bent en of moeilijk in staat om zelfstandig naar de winkel te komen? Voor deze mensen bedacht Hooykaas de haal- en brengservice: : ,,Wij halen de klant op en brengen hem of haar ook weer veilig naar huis! Een service die gezien mag worden", vindt Thomas Meerveld, medewerker van Hooykaas Opticals.

Babs Bouwman

De nieuwe haal- en brengservice is een goed voorbeeld van het hoge serviceniveau van Hooykaas Opticals: ,,We dachten: wat als we iemand inzetten die de mensen met onze eigen auto ophaalt, de oogmeting in de winkel doet en ze daarna weer naar huis brengt"? vertelt Meerveld. Op de begane grond in de winkel richtten ze speciaal daarvoor een nieuwe meetplek in. Veel mensen op leeftijd vinden het heel plezierig dat ze niet meer afhankelijk zijn van hun naasten om naar de winkel te komen. Voor vaste klanten is deze dienst inbegrepen en dus een extra service. Vanzelfsprekend heet Hooykaas nieuwe klanten altijd welkom. In dat geval wordt er voor de haal- en brengservice een vergoeding gevraagd ter waarde van 49 euro die bij een eventuele aankoop wordt verrekend.

SCAN Hooykaas Opticals maakt comfortabel zien op elke afstand mogelijk. In de winkel presenteren zij de nieuwste collecties brillen, kinderbrillen, contactlenzen en zonnebrillen van exclusieve merken, die hun kwaliteit en garantie waarborgen. Je kunt er rekenen op de beste oogzorg en de medewerkers werken met de nieuwste apparatuur. Zo kan de optometrist met behulp van een OCT-scan de binnenkant van het oog bekijken voor de algehele gezondheidsstatus en kan er een 3D-scan van het netvlies gemaakt worden. Ook is een speciaal consult voor mensen die last hebben van droge ogen mogelijk. Eigenlijk is alle kennis rondom oogzorg goed vertegenwoordigd.

Bij Hooykaas Opticals ligt de rode loper altijd uit voor iedere klant. ,,Even wachten tot je aan de beurt bent is nooit vervelend met een lekker kopje koffie en een gevulde leestafel. Wie van de haal- en breng service gebruikt maakt, hoeft echter nooit te wachten. Bel gerust en wij plannen een afspraak in: 0343-421121."

Kijk ook eens op www.hooykaasopticals.nl

advertentie
advertentie