Het hele jaar door kan er buiten gesport worden met Gezond Oud.
Het hele jaar door kan er buiten gesport worden met Gezond Oud.

Sporten met een gezellige groep op de mooiste plekken in de natuur

7 april 2023 om 06:07 Zakelijk

HEUVELRUG Het is een heerlijke dag. Janine springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht, het is weer tijd voor een uurtje sporten met Gezond Oud. ,,Ik ga iedere week en ik vind het elke keer weer genieten. Wanneer ik de hoek om kom fietsen ben ik altijd nieuwsgierig wie er allemaal zullen zijn. Ik was op zoek naar een leuke manier om actief te zijn en gezellige mensen te ontmoeten en bij Gezond Oud vond ik het allebei. De sfeer is zo warm, persoonlijk en vriendelijk dat ik mij meteen thuis voelde. Er wordt heel goed lesgegeven en geen spiergroep wordt overgeslagen. Ook wordt er goed gelet op de uitvoering en dat op een positieve, vaak humoristische manier. Gelukkig hoef je geen enorme sportfanaat te zijn om mee te kunnen doen. Ik doe het nu een jaar en vind het heel erg prettig. Ik heb meer energie en voel me echt sterker.”

Het hele jaar door samen buiten sporten: ,,Wij vinden kwaliteit, flexibiliteit en plezier super belangrijk en daarom mag je het volgende van ons verwachten: Wij sporten iedere dinsdag bij Helenaheuvel in Doorn en iedere vrijdag bij Klein Zwitserland in Driebergen. Je wordt begeleid door een goed opgeleide trainer. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je betaalt alleen voor de maanden dat je met ons sport. Tijdens bijv. vakanties pauzeren we je abonnement. De proefles is kosteloos en geheel vrijblijvend. Regelmatig worden er voor wie wil gezellige activiteiten georganiseerd. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan vooral eerst even op onze website www.gezondoud.nl of bel voor meer informatie 06-53837045.”

Dit artikel wordt u aangeboden door Gezond Oud. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie