Afbeelding
Lyan van Furth
De specialist

Sporten in de buitenlucht

Overig

HEUVELRUG Het is wederom een prachtige dag. Janine (67) springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht, het is weer tijd voor een uur sporten met Gezond Oud. ,,Ik ga iedere week naar Helenaheuvel in Doorn en het is elke keer weer optimaal genieten. Wanneer ik de hoek om kom fietsen ben ik altijd nieuwsgierig wie er verder allemaal zullen zijn. Ik heb echt al een aantal hele leuke nieuwe mensen ontmoet. Inmiddels sport ik alweer een aantal maanden bij GO (Gezond Oud) en ik merk dat het me erg goed doet. Iedere keer kom ik zo vrolijk en positief gestemd terug van de training. Ik heb meer energie en voel me echt sterker worden.”

,,Vanaf begin oktober kunnen belangstellenden ook in Leersum en Amerongen sporten in de buitenlucht met Gezond Oud.  Bij GO kun je het hele jaar door sporten op de mooiste plekken in de natuur. Zo sporten we bij  Helenaheuvel en gaan we vanaf begin oktober van start bij Zuylestein in Leersum en in het Amerongse Bos. De trainingen zijn professioneel, afwisselend, gezellig en voor ieder niveau goed te doen. Tijdens de training wordt gewerkt aan de conditie, de stabiliteit, de mobiliteit en doen we diverse spierversterkende oefeningen met weerstandsbanden of lichaamsgewicht.”

NIVEAU ,,Wij werken uitsluitend met goed gecertificeerde trainers. Je traint op je eigen niveau. Ieder mens is anders en onze trainers zijn juist opgeleid om ervoor te zorgen dat je op de juiste manier wordt uitgedaagd. Mede hierdoor laat ruim 96% van onze deelnemers weten zich fysiek dan wel mentaal sterker te voelen.”

SAMEN ,,Omdat wij gezelligheid minstens zo belangrijk vinden wordt er na afloop vaak nog een kopje koffie gedronken. Daarnaast organiseren wij periodiek gezellige activiteiten zoals wandelingen, fietstochten, kunstroutes of musea bezoeken waar iedereen vrijblijvend aan deel kan nemen.”

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-53837045. Je kan altijd gratis een proefles komen doen. 

Meer informatie op www.gezondoud.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Gezond Oud. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

Afbeelding
advertentie
Afbeelding
Trudy van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 7 uur geleden
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29