Coach Anne Fleur Mayer is sinds kort het aanspreekpunt van NewFysic Doorn.
Coach Anne Fleur Mayer is sinds kort het aanspreekpunt van NewFysic Doorn. Neeltje van Triest

NewFysic Doorn bruist van energie: ‘Een leuke manier van afslanken’

17 juni 2021 om 13:25 Zakelijk

DOORN Coach Anne Fleur Mayer is sinds kort het aanspreekpunt van NewFysic Doorn. Ze is enthousiast ingestapt en gaat vol voor haar nieuwe uitdaging. Ze helpt een ieder die wil afvallen stevig op weg en zet in op lifestyle changing. Anders leven en anders denken als het om voeding gaat, waarbij NewFysic zeker altijd zorgt voor een vrolijke en positieve benadering.

Anne Fleur lacht breeduit: ,,Goede, gezellige, gezonde voeding heeft altijd al mijn aandacht gehad. Zet me maar in de supermarkt, ik draai elk pakje om de achterkant te lezen en koop heel bewust. Nadenken bij wat je koopt in je eigen supermarkt vind ik heel belangrijk. Daarom spreekt het concept van NewFysic mij zo aan. Zij combineren de dagelijkse gang van zaken met gezellige, goede voeding.’’

UITGANGSPUNTEN Ze vertelt dat de begeleiding bij NewFysic drie uitgangspunten hanteert. Allereerst het maken van een voedingsplan, persoonlijk en met veel inlevingsvermogen. Als tweede vormen voedingssupplementen een basis om effectief af te slanken. Deze verhogen de stofwisseling en zorgen anderzijds voor afname van de zoetbehoefte en minder honger. Spieren blijven in tact en directe vetreserves worden aangesproken, daardoor is het afvallen goed vol te houden. De vitamines en mineralen vullen het tekort in het lichaam aan; eetbuien blijven uit. Door de optimale samenstelling worden ze goed door het lichaam opgenomen. Het derde aandachtspunt is de -ook weer persoonlijke- coaching op de vestiging. Iedere week wegen en gemotiveerd worden. De vriendelijke stok achter de deur.

Anne Fleur: ,,Ik zie regelmatig mensen die fris zijn gestart, maar na een tijdje op het punt beland dat extra motivatie goed zou werken. Na een uitgebreid gesprek vol andere inzichten krijgen ze nieuwe energie.’’

HANDVATTEN Op dit moment zijn het de coronakilo’s en de aanstormende zomer met eindelijk die vakantie, waardoor menigeen het getal op de weegschaal wil verlagen. De verantwoorde lifstyle changing van NewFysic geeft nieuwe handvatten voor een gezonder leven. De boodschappen blijven gewoon uit de vertrouwde supermarkt komen en het hele gezin kan mee eten. Het bijbehorende boodschappenboekje maakt het kopen in de supermarkt makkelijker en iedere keer worden nieuwe recepten bedacht door de chefkoks en diëtisten van NewFysic.

NewFysic is in heel Nederland te vinden. Het overkoepelende team bestaat uit een arts, diëtisten en voedingscoaches. Zo zorgen de deskundigen er voor dat op een prettige manier het streefgewicht bereikt en behouden wordt. Het is het gevolg van een zorgvuldig afbouwtraject in de vorm van een schakelprogramma. Stap voor stap went het lichaam aan de hoeveelheid voeding die past bij een blijvend gezond gewicht.

Anne Fleur is de laatste schakel in de knowhow-keten, zij motiveert vanuit haar vestiging in Doorn ieder om gezond af te vallen om daarna veel energieker en fitter door het leven te gaan. Daarom biedt ze op dit moment iedere aspirant-deelnemer tien procent instapkorting.

Informatie: NewFysic Doorn, Kampweg 25, Doorn. Telefoon 088-3230024 of doorn@newfysic.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door NewFysic Doorn. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie