,,Wij sporten het hele jaar door op de mooiste plekken in de natuur."
,,Wij sporten het hele jaar door op de mooiste plekken in de natuur." Lyan van Furth

Sportschoenen aan en gaan

Zakelijk

HEUVELRUG Het is een prachtige dag. Joke (65) springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht. Het is weer tijd voor mijn wekelijkse uurtje sporten. ,,Ik ga iedere week en soms zelfs twee keer in de week en het is elke keer weer optimaal genieten. Wanneer ik aan kom fietsen ben ik altijd nieuwsgierig wie er nog meer zullen zijn. De training is afwisselend, we worden goed begeleid door een deskundige trainer en het is bovenal erg gezellig. Inmiddels sport ik alweer een aantal maanden bij GezondOud en ik merk dat het me erg goed doet. Iedere keer kom ik vrolijk en positief gestemd terug van de training. Ik heb meer energie, een betere conditie, mijn balans verbetert en ik voel me echt sterker worden.”

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefles:

Maandag bij Zuylenstijn in Leersum van 09.30 tot 10.30 uur

Dinsdag bij Helenaheuvel in Doorn van 09.00 tot 10.00 uur

Donderdag in het Amerongse Bos in Amerongen van 09.30 tot 10.30 uur

Vrijdag bij Klein Zwitserland in Driebergen van 09.30 tot 10.30 uur.

,,Wij sporten het hele jaar door op de mooiste plekken in de natuur. Tijdens de training doen we spierversterkende oefeningen en werken we aan de conditie, de stabiliteit en mobiliteit. Je traint op je eigen niveau. Zo kan iedereen deelnemen en zorgt de trainer ervoor dat jij op jouw niveau wordt uitgedaagd.”

Na de training wordt er vaak nog koffiegedronken en regelmatig worden er gezellige activiteiten georganiseerd waar vrijblijvend aan deelgenomen kan worden. Denk hierbij aan wandeltochten, fietstochten, museumbezoek of een midzomer BBQ.

Ben je nieuwsgierig geworden? We nodigen je van harte uit voor een gratis proefles. Neem contact met ons op via 06-53837045 of kijk op www.gezondoud.nl voor locaties en tijden.

Info: www.gezondoud.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door GezondOud. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 3 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 5 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 11 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn 29 jun, 16:49
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33