Jurgen van Dommelen is druk aan het plannen
Jurgen van Dommelen is druk aan het plannen Jumbo Doorn
De Etalage

Jumbo Doorn blikt naar de toekomst

Zakelijk

DOORN  Jurgen van Dommelen (33) is de nieuwe ondernemer van Jumbo Doorn. Hij heeft sinds 10 januari de leiding in handen en blikt enthousiast de toekomst in. Vooralsnog heeft hij alleen al wat veranderingen doorgevoerd, na de zomer staat een grote upgrade op de planning.

Jurgen maakt een grapje met een vakkenvuller en loopt door naar zijn kantoor. Voorheen heeft hij al dan niet naast zijn studie bij andere Jumbo’s gewerkt. Hij leerde daar wat er allemaal komt kijken bij werken in een supermarkt en kreeg steeds meer taken toebedeeld. Dat werden leerzame jaren, waarin hij de meest uiteenlopende taken voor zijn rekening nam. Na zijn studie ging Jurgen in Utrecht als leraar aan de slag. Ook mooi werk, maar niet zo mooi als werken in de supermarkt. Hij besloot een carrièreswitch te maken en keerde terug naar Jumbo. Hij werkte onder andere in Vlijmen, Rotterdam-centrum, Hilversum en Dronten. En nu als zelfstandig ondernemer in Doorn.

Jurgen: ,,In Doorn werken 50 personen in een zeer dynamische omgeving. Ik verwacht van alle medewerkers dat ze een glimlach voor iedere klant hebben, zorg ervoor dat de voorraad en de winkel op orde zijn en de neuzen van het personeel dezelfde kant op wijzen. Het werken met de jeugd vind ik prachtig. Soms komt er een jongen van 15 schuchter binnen en verlaat hij de winkel 4 jaar later als een volwassen student. Hij vertrouwd op zichzelf. Dat is ook een beetje mijn achtergrond.’’
De toegankelijke supermarktmanager is na zijn aanstelling gestart met het creëren van meer ruimte en overzicht in de winkel. Daarnaast plaatste hij veertig nieuwe lampen en haalde de stellingen bij de ramen weg. Er kwam een granaatappelmachine en het personeel kreeg oortjes. In eerste instantie gaf hij geen ruchtbaarheid aan de managementwissel, maar nu de winkel steeds meer naar zijn hand staat, zullen steeds meer mensen het horen en merken.
De planning is om net na de zomer te  verbouwen. De versafdeling en het brood worden gecombineerd. Er komt op veler verzoek een zelfscankassa naast twee lijnkassa’s en de indeling van de winkel gaat op de schop om meer artikelen toe te voegen. Het winkeloppervlak van 900 m2 blijft, het aanbod wordt groter.Jurgen: ,,We kiezen voor service en houden de 7 zekerheden van Jumbo hoog. Achter de winkel bevinden zich 50 parkeerplekken en de groei van de winkel gaat hand in hand met de groei van onze medewerkers. Persoonlijke groei, maar ook groei van het team. We zoeken nog steeds nieuwe medewerkers.

Solliciteren kan via jobs.jumbo.com/bijbaan of stuur een bericht naar Jumbo Doorn via whatsapp 06-20703576. Jumbo Doorn, Plein 1923 36, Doorn. Telefoon 0343-473160 of www.jumbo.com.

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 3 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 5 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 11 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn 29 jun, 16:49
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33