V.l.n.r. Coos, Jeroen en Ada Bouwmeester.
V.l.n.r. Coos, Jeroen en Ada Bouwmeester. Monique José Timmermans

Nieuwe eigenaar Maarnse bloembinderij Passiflora

24 maart 2022 om 10:30 Winkels

MAARN Nog tot het eind van deze maand staat hij in de bloembinderij en dan slaat Jeroen Bouwmeester een nieuwe weg in. Samen met zijn moeder Ada heeft hij van Bloembinderij Passiflora een letterlijk en figuurlijk bloeiende zaak gemaakt. En altijd met vader Coos Bouwmeester in de buurt, die als vliegende keep onmisbaar is.

,,Er is een nieuwe kans op mijn pad gekomen bij een leverancier in bloemen en planten, want dat is en blijft mijn passie”, aldus Jeroen Bouwmeester. Voor Ada en Coos Bouwmeester lonkt het pensioen, alhoewel het ook wennen zal zijn zonder de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Ook medewerker Corrie van Duist gaat na 17 jaar gewerkt te hebben bij Passiflora met pensioen.

NIEUWE EIGENAAR Gelukkig blijft er een bloemenzaak gevestigd op het vertrouwde adres aan de Tuindorpweg. ,,De nieuwe eigenaar is Engels Creations en zij zien de bloemenbinderij als een mooie kans om hun onderneming uit te breiden. De vertrouwde medewerkers blijven in dienst en zullen de klanten van harte welkom blijven heten.”

De familie Bouwmeester kijkt terug op een geweldige tijd en bedankt alle klanten voor het vertrouwen in alle jaren. ,,We wensen u alle goeds voor de toekomst.”

door Monique José Timmermans

advertentie
advertentie