Health Center Hoenderdaal ziet de zon weer helemaal schijnen
Health Center Hoenderdaal ziet de zon weer helemaal schijnen Hoenderdaal
De Etalage

Volop buiten sporten bij Hoenderdaal

Zakelijk

DRIEBERGEN Health Center Hoenderdaal ziet de zon weer helemaal schijnen. Er staan een aantal nieuwe cursussen en lessen op het programma en het complete complex is om door een ringetje te halen.

Remco Sikking is manager fitness en marketing bij Health Center Hoenderdaal. Hij wijst op alles wat nu weer mogelijk is. Remco: ,,De cursus golfstart bijvoorbeeld. Tijdens de NGF baanpermissiecursus leren we alle cursisten golfvaardigheden, regels en etiquette. Ze sluiten de cursus af met het NGF regelexamen zodat ze na afloop welkom zijn op meerdere golfbanen in Nederland. Of de startcursus Padel. Dit is momenteel de snelst groeiende sport in Nederland. Wij merken dat de sport enorm aan populariteit heeft gewonnen en steeds meer mensen er plezier aan beleven.’’

MODERN De sportieve manager benadrukt dat naast de buitensporten de fitness indoor en af en toe outdoor nog steeds niets in populariteit inboet. In de moderne trainingszaal van het fitnesscentrum zijn onder andere cardio-apparatuur, krachttoestellen, dumbells, halterstangen, zandzakken, kettlebells, springtouwen en ander materiaal aanwezig om op een effectieve en persoonlijke manier te werken aan uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie. De begeleiding door en advies van goed opgeleide trainers is onderdeel van het abonnement. De begeleiding is gebaseerd op training, voeding en motivatie.

We staan als Health Center Hoenderdaal midden in de maatschappij en gedragen ons daar ook naar

,,En dan heb ik het nog niet over squash, de yoga en pilatesstudio en de horeca’’, benadrukt hij. Om in één adem verder te gaan op de bedrijfsuitjes en de sportdagen die regelmatig op Hoenderdaal plaatsvinden. Dit al dan niet maatschappelijk verantwoord. Onlangs nog is een vette cheque aan Kinderdroomwens uitgereikt. TMO Business Fashion School houdt eerdaags een Padel-toernooi, waarvan de opbrengst naar Giro 555 gaat. Hoenderdaal stelt de banen gratis beschikbaar ter ondersteuning.

GEZONDE LEEFOMGEVING Remco: ,,We staan als Health Center Hoenderdaal midden in de maatschappij en gedragen ons daar ook naar. We werken zoveel als kan mee met private acties en doen ons best voor heel Driebergen en omgeving. Sportief je werk doen is voor ons ook zorgen voor een gezonde leefomgeving.’’

Ontspanning, ontmoeting en overwinning. Dat is waar het bij Hoenderdaal om draait. Het is een toonaangevend, multifunctioneel sportcentrum op de Utrechtse Heuvelrug dat voor jong en oud een veelzijdig aanbod heeft.

Health Center Hoenderdaal, Hoendersteeg 7, Driebergen. Telefoon 0343-529333 of www.hoenderdaal.com.

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 2 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 4 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 10 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn gisteren
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33