Senior Support biedt professionele ondersteuning.
Senior Support biedt professionele ondersteuning. Metmateman
De Etalage

Senior Support voor langer thuiswonen

Zakelijk

DRIEBERGEN Senior Support is een jonge organisatie die senioren ondersteunt bij dagelijkse zaken zoals boodschappen doen, koken, kleine huishoudelijke of administratieve werkzaamheden. Ook het begeleiden van een huisartsenbezoek of na een ziekenhuisopname is mogelijk.

José van Brienen is een van de initiatiefnemers van Senior Support. José: ,,Ik ben begonnen uit eigen ervaring. Mijn vader woonde ver weg, had wel thuiszorg, maar dat waren natuurlijk alleen maar korte en wisselende bezoekjes. 

Soms wilde hij wat langer praten, maar daar kon men eenvoudig de tijd niet voor nemen. Ondanks dat ik hem driemaal per week bezocht, voelde ik me schuldig dat ik er niet meer voor hem kon zijn.’’

Senior Support is een professionele ondersteuning, waarbij aandacht en tijd voor elkaar centraal staan

José zette Senior Support op, een organisatie die met het inzetten van hulp en aandacht inspeelt op de vraag van senioren. 

HULPVRAAG Als een senior of een mantelzorger met een hulpvraag komt, zoeken José en haar collega’s daar een begeleider bij die zich kan inleven in de interessesfeer en de werkzaamheden. Deze begeleider wordt vervolgens een vast aanspreekpunt, verricht allerlei hand- en spandiensten en biedt de senior aandacht en gezelligheid. 

Senior Support is daarnaast een gecontracteerde aanbieder van de gemeenten in de regio Utrecht Zuid Oost en werkt samen met verschillende zorggerelateerde organisaties binnen de regio. Hierdoor kan Senior Support aan alle vragen voldoen, naast particuliere inzet, is de inzet van Senior Support ook via de Wmo, Wlz of een PGB mogelijk. Inmiddels is het team van Senior Support uitgegroeid tot ruim 80 personen. 

PROFESSIONEEL TEAM José: ,,we beschikken over een professioneel team, maar zoeken in bijvoorbeeld houten en omgeving wel nieuwe begeleiders. Vooral als de reiskosten blijven stijgen, werken we het liefst zo duurzaam mogelijk met begeleiders uit de directe omgeving. Daarnaast is het altijd prettig om zoveel mogelijk verschillende mensen in te kunnen zetten, maatwerk is ons uitgangspunt. Onlangs kreeg ik nog een aanvraag van een senior met een antroposofische achtergrond. Het is dan erg fijn als we die aan een begeleider kunnen koppelen die dat begrijpt. ’’.

Senior Support, Oosterdwarslaan 13, Driebergen-Rijsenburg. Telefoon 0343-758737 of www.senior-support.nl.

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 2 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 4 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 10 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn gisteren
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33