Vakantieparken Heuvelrug nog steeds in trek - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Vakantieparken Heuvelrug nog steeds in trek

22 okt, 07:10 Recreatie Coronavirus
Hanny van Eerden
Toerisme op de Utrechtse Heuvelrug houdt stand in de herfstvakantie.
Toerisme op de Utrechtse Heuvelrug houdt stand in de herfstvakantie.

HEUVELRUG Het effect van de recente, strengere coronamaatregelen van de Rijksoverheid is op het toerisme binnen de Utrechtse Heuvelrug vooralsnog gering. Mensen gaan in de herfstvakantie nog graag de natuur in. Nederlanders ontlopen de grote steden. Het aantal buitenlandse gasten is daarentegen vrijwel nihil.

Zolang het weer meezit, zijn de vakantieparken nog in trek. „Wij hebben een optimale bezetting”, zegt Eelco Stienstra, parkmanager van RCN Het Grote Bos in Doorn. „Alle accommodaties zijn volgeboekt in de herfstvakantie met voornamelijk Nederlanders. Ook is er nog vraag naar plekken voor de weekenden erna. De gasten komen om te wandelen in de natuur en voor de activiteiten op ons terrein. Naar ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.