'Huurders hoeven zich geen zorgen te maken' - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

'Huurders hoeven zich geen zorgen te maken'

6 okt, 07:00 Recreatie
Hanny van Eerden
Eigenaren van bestaande stacaravans met verzorgde tuinen kunnen vooralsnog jaarlijks hun plek blijven huren bij EuroParcs.
Eigenaren van bestaande stacaravans met verzorgde tuinen kunnen vooralsnog jaarlijks hun plek blijven huren bij EuroParcs.

MAARN Bestaande huurders met een goed onderhouden stacaravan en tuin op het voormalige vakantiepark Laag Kanje in Maarn hoeven zich van nieuwe eigenaar EuroParcs vooralsnog geen zorgen te maken over hun toekomstig verblijf op het vernieuwde EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug. Dat zegt Andries Bruil, directielid van de EuroParcs Groep. „Ook gaan wij heldere communicatie met hen én de directe omgeving bevorderen,” voegt hij daaraan toe.

Bruil wil samen zoeken naar verbeteringen voor zich in het park en direct daarbuiten voordoende knelpunten en deze oplossen op eigen terrein. „Het gaat ons niet om snel geld verdienen, al spelen we in op de toenemende vraag naar recreatiewoningen”, zegt hij. „De ambitie in Maarn is ons enige Utrechtse resort decennia lang exploiteren naar volle tevredenheid van álle partijen. Daarbij houden we ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.