Afbeelding
Foto Adobe Stock

Private lease occasions: dit moet je weten!

22 februari 2023 om 16:00 Partnercontent

Waarom kiezen voor private lease occasions? Allereerst zijn de mogelijkheden ontzettend groot. Met een enorme waaier aan modellen is er altijd een variant die goed bij je past. Wel is het belangrijk dat jij weet waar jouw toekomstige voertuig aan moet voldoen. Ook moet je je goed voorbereiden voordat je een contract aangaat bij een leasebedrijf. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos, maar er zijn wel een aantal zaken waar jij je op moet voorbereiden. Wat die zaken zijn? Dat lees je hieronder!

Jij weet waar je aan toe bent

Het leasen van een occasion heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is waarschijnlijk dat jij je spaargeld gewoon op je spaarrekening kunt laten staan terwijl je toch een nieuw model kunt rijden. Hoe werkt dat dan? Simpel, met private lease betaal je maandelijks een vast bedrag, dit bedrag is onder andere afhankelijk van het model dat je kies, de contractduur en de leeftijd van de auto. Jij hebt dus volledig in de hand wat je maandelijks kwijt wilt aan je voertuig. Bovendien kun je inschatten voor welke periode jij wilt leasen, hoe langer de duur van de lease hoe goedkoper het maandbedrag. Na afloop van de leaseperiode hoef jij niet in te zitten over de verkoop van je voertuig, maar halen wij deze gewoon bij je op.

Voordeel, voordeel en nog eens voordeel

Een ander groot voordeel van een auto leasen bij een professional als XLeasy is het gemak. In het maandelijkse bedrag zijn al ontzettend veel kosten inbegrepen. Zo zijn de kosten van het standaard onderhoud inbegrepen, de wegenbelasting, de verzekering en nog veel andere zaken. Het onderhoud kan je uit laten voeren bij één van de daarvoor aangewezen garages, zodat alles voor jou geregeld is en de rekening naar het leasebedrijf gaat. Gemak, gemak en nog eens gemak, want naast deze bijkomende voordelen betaal je ook geen borgsom, heb je de mogelijkheid om je huidige voertuig in te ruilen en heb je geen schadevrije jaren nodig om te leasen! Dus ook uitermate geschikt voor starters! Besluit je na je leaseperiode toch over te gaan tot het kopen van een auto dan heb je wél schadevrije jaren opgebouwd.

Duidelijk en transparant

Een laatste voordeel van een auto leasen via Xleasy is dat je precies weet waar je aan toe bent. Vooraf kan je namelijk de contractduur bepalen. Aan het einde van de contractduur lever je de auto weer in of wordt de auto bij jou thuis opgehaald. Je kan na deze contractduur ook weer voor een nieuwer model kiezen. Zo rij jij altijd in een nieuw, veilig en comfortabel model dat volledig bij jouw persoonlijke situatie past. Bekijk de mogelijkheden en kies het model dat bij jou past.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie