Afbeelding
Foto Shutterstock

Hoe geef je je verkopen een boost?

Partnercontent

Je bedrijf is je hart en je ziel, je bloed, je adem. Het leeft in jou en jij leeft in je bedrijf. Je wil dan ook dat het zo goed mogelijk gaat met je bedrijf. Het moet zo zijn dat je weet dat het in goede handen is en het moet goed lopen. Dit wil iedereen natuurlijk, maar hoe geef je je verkopen nou een boost? Dit is lastiger dan je denkt, gemakkelijker gezegd dan gedaan of hoe je dit ook wil zeggen. Hoe dan ook, wij kunnen en gaan je hierbij helpen in deze blog. In deze blog lees je namelijk exact hoe je je verkopen een boost gaat geven. Dit ga je natuurlijk niet alleen doen. Als je slim bent schakel jij een online marketing bureau in. Dit maakt het een stuk makkelijker en zo kun jij je focussen op de dingen waar je beter in bent.

Content

Met content op je website kom je al een heel eind. Als je veel content hebt staan, vaak in de vorm van blogs, kun je hier veel zoekwoorden in verwerken. Door het kiezen van zoekwoorden die vaak worden gebruikt door mensen die zoeken naar een product of dienst die jij aanbiedt, vergroot je je vindbaarheid. Dit is dan ook vaak wat bijvoorbeeld een online marketing bureau Amsterdam doet. Je vult je website op een bepaalde pagina met blogs en hier zet je die zoekwoorden in. Je komt op deze manier hoger in de zoekresultaten op zoekmachines, zogeheten SERP. De techniek waar je dit mee doet heet SEO (search engine optimization) en het implementeren van zoekwoorden in de content op je website is hier een techniek binnen.

Linkbuilding

Net als met het implementeren van zoekwoorden in de content op je site, verhoog je ook met linkbuilding de vindbaarheid van je website en dus ook de hoeveelheid webverkeer. Echter is met linkbuilding de manier hoe je dit doet anders. Je plaatst namelijk links in teksten op de site van een ander, althans, die ander doet dat. Dit worden backlinks genoemd. Je vergroot hiermee de ‘betrouwbaarheid’ in de ogen van een zoekmachine van je website en daarmee ook je webverkeer.

Campagnes

Je kunt ook campagnes starten om je verkopen een boost te geven. Dit werkt eigenlijk met dezelfde resultaten als de zoekwoorden en linkbuilding; je genereert meer webverkeer. Meer webverkeer leidt vrijwel altijd tot hogere verkoopcijfers. Met campagnes doe je dit door ‘online campagne te voeren’. Advertenties plaatsen op Facebook, GoogleAds, Instagram en ga zo maar door. Op deze manier wordt je bedrijf in het gezicht van veel mensen gedrukt en kunnen ze bijna niet anders dan nieuwsgierig worden. Een online marketing bureau Amsterdam is er vaak ook gespecialiseerd in om dit op de meest efficiënte manier aan te pakken.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportverslaggever Huub van Aerssen overleden 2 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
Muzikale zomernachten in openluchttheater Landgoed Zonheuvel 6 uur geleden
Afbeelding
Vuurwerk bij bloemencorso Leersum gaat niet door 9 aug, 07:34
PREMIUM
Afbeelding
Het verhaal van Maarten Maartens: Rondleidingen op Landgoed Zonheuvel 9 aug, 07:30
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 8 aug, 14:16
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 8 aug, 10:10
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30