Afbeelding
Foto: Pexels

Ga voor het beste

Partnercontent

We mogen er weer meer op uit met zijn allen. En vooral dat met zijn allen, dat is even wennen. Want een mooie boswandeling maken hebben we steeds wel kunnen doen. Tot al die stormen dat ook even onmogelijk maakten. Maar afspreken met collega’s, met vrienden, met familie. thuis of ergens in een café of restaurant. Of samen met heel veel mensen die je verder ook niet kent genieten bij een wedstrijd, een voorstelling of een concert. samen dingen beleven, als één man juichen bij een doelpunt, of een traantje wegpinken bij de schoolmusical van je kinderen. Wat vroeger heel normaal was, dat voelt nu allemaal als extra bijzonder en waardevol en wat zullen we genieten! 

Misschien is dit daarom ook voor jou het uitgelezen moment om je garderobe eens goed en kritisch te bekijken om te zien of je wel geschikte en passende kleding hebt voor al die gelegenheden waarbij je nu weer onder de mensen komt. Nu denk je in eerste instantie misschien niet aan het vervangen van je onderkleding. Je denkt aan nieuwe overhemden, een goede jeans of nette kleding voor je werk. Maar de basis onder al die kleding is toch echt je ondergoed. Het is helemaal geen overbodige luxe om ook daar wat tijd en aandacht aan te besteden. En bijvoorbeeld wat extra te investeren in het  beste ondergoed heren dat er bestaat. Duurzaam, zonder naden, zijdezacht en absorberend. Waarom zou je genoegen nemen met minder? 

Ondergoed zit direct tegen je huid. Dus als de stof niet prettig aanvoelt kan dat veel irritatie opleveren. Maar ook de pasvorm is van belang. Ondergoed dat te wijd, te strak, te warm, te kort, kriebelig of juist te glad is, moet je gewoon meteen als je het weer uittrekt in de prullenbak gooien en niet in de was. Anders zit je een week later met precies hetzelfde ongemak. 

Niet alleen voelt ondergoed van goede kwaliteit veel comfortabeler. Je ziet het ook. De bovenkleding valt mooier en het fijne en zekere gevoel dat goed ondergoed je geeft straal je ook uit. Zo iets kleins en simpels als goede boxershorts kan een wereld van verschil maken. Ook een goed ondershirt voor onder je overhemd is tegenwoordig eigenlijk een must voor de man die uiterlijke verzorging serieus neemt. Die zijn er in verschillende lengtes en uitvoeringen voor ieders voorkeur en lichaamsbouw. Het is misschien even een investering, maar uiteindelijk is het goedkoper, want goed ondergoed gaat langer mee, zo betaalt kwaliteit zichzelf terug.

Dus niet alleen de bovenkleding, ook de onderkleding mag wat extra kosten als je jezelf het beste gunt. En waarom zou je dat niet doen. We hebben het allemaal voor onze kiezen gehad de afgelopen tijd en voor heel veel mensen zijn de gevolgen zeker nog niet weg. Maar we hebben ook de kans gekregen om te zien wat echt belangrijk is. Samen zijn is belangrijk. Je goed voelen is belangrijk En investeren in duurzaamheid is belangrijk. En dat kan dus ook bij de keuze van je ondergoed.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 14 aug, 08:38
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 14 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47