Terugblik op 2021 door burgemeester Frits Naafs: ‘We moeten er mee leren leven’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Terugblik op 2021 door burgemeester Frits Naafs: ‘We moeten er mee leren leven’

30 dec, 07:12 Mensen
Matthijs van der Ven
Burgemeester Naafs roept inwoners op om ook tijdens deze nieuwe lockdown om te blijven kijken naar elkaar.
Burgemeester Naafs roept inwoners op om ook tijdens deze nieuwe lockdown om te blijven kijken naar elkaar.

HEUVELRUG Het jaar 2021 stond voor burgemeester Naafs vooral in het teken van COVID-19 en van de valwind die Leersum, Valkenheide en Maarsbergen trof. Voor het nieuwe jaar roept hij inwoners op om te focussen op wat er wel kan, en er voor elkaar te zijn - om ons er op deze manier samen door heen te slaan.

Net als vorig jaar werd 2021 overheerst door de COVID-19 pandemie en alle maatregelen die deze met zich meebracht. ,,Het ging vooral over wat we wel en niet mochten of konden”, aldus burgemeester Naafs. ,,COVID-19 blijft voorlopig bestaan, en of je nu wel of niet ingeënt bent, we moeten er met zijn allen mee leren leven. En het een plek geven in wat we willen kunnen, en hoe we dat dan samen org..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.