Goed eerste seizoen voor Martino IJs Leersum - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Goed eerste seizoen voor Martino IJs Leersum

28 dec, 16:00 Van 2021 naar 2022 Zakelijk
Edith Hazelzet
'Smurfenijs', een van de meest verkochte smaken aan kinderen.
'Smurfenijs', een van de meest verkochte smaken aan kinderen.

LEERSUM In een voor Leersum enerverend en bewogen jaar was de opening van Martino IJs begin maart een klein lichtpuntje. Inwoners wisten meteen in groten getale de weg naar de ijssalon te vinden. Eigenaar Sanne Colijn kijkt tevreden terug op 2021, waarin ze drie vestigingen draaiende wist te houden tijdens de coronacrisis.

,,Het was hartstikke leuk in Leersum. We voelden ons meteen welkom en zijn echt blij dat we deze zaak hebben geopend”, vertelt Sanne Colijn. ,,Wel een beetje jammer dat het in zo’n gekke tijd was. Er was maar een korte periode dat je echt contact kon maken met klanten, zonder coronamaatregelen als looproutes, schermen en mondkapjes. Datgene wat ik het leukst vind aan het vak, ging..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.