Rondje voetbalclubs: ‘We hebben wel het één en ander ingeleverd’

23 december 2022 om 07:30 Voetbal @tedxmedia
Afbeelding

HEUVELRUG De heren amateurvoetballers genieten op dit moment van hun winterstop. Hoogste tijd dus voor een terug- en vooruitblik met de diverse trainers. We belden de coaches van SVL, HDS, FC Driebergen, DVSA, DEV Doorn en SVMM voor een korte monoloog. ,,We krijgen steeds meer complimenten van andere clubs over ons vertoonde spel.”

SVL-trainer Habib al Mohsinawi (negende in de eerste klasse D): ,,Ik denk dat we zeer tevreden mogen zijn, we hebben nu twaalf punten verzameld en dat zijn er een stuk meer dan vorig jaar rond deze tijd toen SVL er drie had, met daarbij nog drie gelijke spelen ook. We zijn nog niet eens op de helft van de competitie en we spelen tegen sommige te..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.