Lukas Stiefelhagen doet mee aan FIA Motorsport Games: ‘Podiumplek is mijn doel’

16 oktober 2022 om 08:02 Autosport Ronald Stiefelhagen
Afbeelding

LEERSUM De absolute top is zijn doel. Het allereerste echt grote internationale evenement waar hij aan deelneemt, vindt eind deze maand plaats. Lukas Stiefelhagen uit Leersum doet dan mee aan de FIA Motorsport Games. Een interview met een even talentvolle als bevlogen karter. ,,Mijn voorbeeld is eerder Nyck de Vries dan Max Verstappen.”

Stiefelhagen (15) kan niet wachten om mee te doen aan de zogeheten Karting Slalom bij de FIA Motorsport Games. Dit prestigieuze evenement vindt van 26 tot en met 30 oktober plaats in de Franse havenstad Marseille. Landen van over de hele wereld zullen strijden om de felbegeerde medailles in zestien verschillende disciplines. De FIA Motorsport Ga..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.