Vrouwenvoetbal Utrechtse Heuvelrug: ‘Er zit duidelijk progressie in’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Vrouwenvoetbal Utrechtse Heuvelrug: ‘Er zit duidelijk progressie in’

25 dec, 07:39 Voetbal
Rinus van Denderen
Bij DEV Doorn is onlangs een vrouwenteam begonnen met trainen.
Bij DEV Doorn is onlangs een vrouwenteam begonnen met trainen.

HEUVELRUG Het aanbod van vrouwen- en meidenvoetbal is voor wat betreft een aantal verenigingen die deel uit maken van gemeente Utrechtse Heuvelrug prima op orde. Naast FC Driebergen, SVL, HDS en DVSA maakt nu ook DEV Doorn zich op om het vrouwenvoetbal inhoud te gaan geven. Een goede ontwikkeling voor de vrouwentak.

Dat het vrouwenvoetbal de laatste jaren een explosieve ontwikkeling heeft doorgemaakt is mede en zeker voor een groot deel te danken aan de geweldige resultaten van de ‘Oranje Leeuwinnen’, het nationale vrouwenteam. ,,We hebben duizenden kinderen en volwassenen in Nederland en verre omstreken weten te inspireren. Vrouwen kunnen voetballen, vechten, sliden, vies worden, gespierd zijn, stoer zijn..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.