Afbeelding
Marco Spelen/ Actiefotografie

Dalto versterkt zich met Robin van der Vliet

Korfbal

DRIEBERGEN Vlak voor de start van het zaalseizoen mag korfbalvereniging Dalto/Klaverblad Verzekeringen nog een laatste versterking verwelkomen. Robin van der Vliet verruilt per direct Korfbal Leaguevereniging Tempo uit Alphen aan den Rijn voor Dalto. De uit Vinkeveen afkomstige Van der Vliet (23) sluit per direct aan bij de selectie van hoofdtrainer Barry Schep.

,,Een welkome en, onverwacht, late versterking voor Dalto/Klaverblad Verzekeringen", aldus Schep. ,,Door de zware blessure van Lotte Keuning waren we op zoek naar een tiende en daarmee complementerende dame voor onze selectie. De zaal willen we in gaan met tien heren en tien dames en het is heel fijn dat Robin er bij is gekomen. Robin wil met ons meebouwen aan de ambitie om op termijn weer een stabiele Korfbal League club te worden. Ik ben heel erg tevreden met deze selectie. Samen gaan we voor het hoogst haalbare en zullen met een aantal ploegen meedingen om de felbegeerde promotie naar de Korfbal League."

Van der Vliet verruilde eerder dit seizoen SDO uit Kamerik voor Tempo uit Alphen aan den Rijn om daar Korfbal League te kunnen spelen. Naar eigen zeggen is dit avontuur niet geworden wat ze ervan had verwacht: ,,Afgelopen voorjaar heb ik weloverwogen de overstap gemaakt van SDO naar Tempo, maar helaas is dit avontuur nu ten einde. Het klikte niet bij Tempo en heb er daarom voor gekozen om voor mezelf te kiezen en tussentijds de overstap te maken naar Dalto. Ik kijk ernaar uit om samen te gaan werken met de leergierige en enthousiaste groep. Bovenal heb ik veel vertrouwen in de staf. Ik ga keihard mijn best doen om mijn steentje bij te dragen aan de ambitie van Dalto."

Voordat Van der Vliet zich aansloot bij respectievelijk SDO en Tempo is ze als speelster actief geweest bij Blauw Wit (Amsterdam), KZ (Koog Zaandijk) en de Vinken (Vinkenveen).

De formatie van Dalto/Klaverblad Verzekeringen opent het seizoen morgen (zaterdag) met een wedstrijd tegen Sparta uit Zwolle. De wedstrijd is om 19.30 in Health Center Hoenderdaal in Driebergen.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30