Zaterdag kampioensdag bij DEV Doorn

Sport Deel je nieuws

Zaterdag 21 mei kan een fantastische voetbaldag worden voor DEV Doorn. Zowel de JO16-1 als de JO15-1 kunnen kampioen worden. Eén kampioensteam is al bekend: de JO11-2. Dit team sleepte  afgelopen week het kampioenschap al binnen.  En wat gaat het eerste doen?

DEV Doorn 1

DEV Doorn 1 staat tweede met drie punten achter op koploper Achterberg. Om 14.30 treffen onze jongens Candia ‘66, de nummer vijf van de ranglijst. Achterberg speelt tegen ’t Goy die vierde staat. Ook al wint DEV en verliest Achterberg, dan nog zal Achterberg kampioen worden gezien het grote verschil in doelsaldo. Maar dat mag de pret niet drukken. We zijn waanzinnig trots op de groei en prestaties van dit team, dat voor een groot deel uit jeugdspelers van DEV zelf bestaat en ook een DEV-man aan het roer heeft staan. De tweede plek is zeker en kers op de taart is de plek in de nacompetitie.

JO16-1

De JO16-1 speelt om 10.25 uur thuis tegen Hooglanderveen. Dit team kan het kampioenschap niet meer ontlopen. Tot nu toe zijn de jongens ongeslagen en staan ze met 21 punten ruim boven de nummer 2 van de ranglijst.

JO15-1

De JO15-1 speelt om 10.45 uur thuis tegen Amsvorde. Dit team staat eerste met 22 punten. Als ze winnen, worden ze kampioen. Spelen ze gelijk en wint DOVO die tweede staat, dan wordt het nog heel spannend. Het doelsaldo geeft dan de doorslag.

JO11-2

De JO11-2 is afgelopen zaterdag al kampioen geworden. Dit teams speelt zaterdag om 9 uur thuis tegen DOVO en zoals het een echte kampioen betaamt, zullen ze alles op alles zetten om ook deze laatste wedstrijd te winnen.

Huldiging

Zaterdag 21 mei worden de kampioenen bij DEV Doorn gehuldigd. Allereerst krijgen ze lekker wat te snacken in de kantine en voor het eerste gaat spelen om 14.30 uur vindt de officiële huldiging plaats. 

Feest

Wat er ook allemaal nog gaat gebeuren, zaterdag 21 mei wordt gewoon een topdag voor en bij DEV Doorn. Dus haal je spandoek tevoorschijn, doen je DEV-sjaal om of koop er nog snel één in de kantine en dan zien we je heel graag op Tuilland en feest mee.

advertentie
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 8 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 1 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Zomers foodfestival in Maarsbergen: ‘Echt een evenement voor en door het dorp’ 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Statenbrief bevat onjuiste informatie, dorpsnetwerk voelt zich gebruikt gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Turborotonde Donderberg van de baan 27 jun, 16:21
PREMIUM
Afbeelding
Energierekening van gemeente fors hoger 27 jun, 15:30
PREMIUM
Afbeelding
Utrechts landschap in beeld voor verhuizing sportvelden 27 jun, 11:59