Afbeelding
DEV Doorn

Rick Andeweg ook komend seizoen hoofdtrainer DEV Doorn 1

8 maart 2022 om 14:47 Voetbal

DOORN DEV Doorn 1 heeft ook aankomend seizoen Rick Andeweg als hoofdtrainer voor de groep staan. De ambitieuze trainer begon in 2019 aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Door de coronacrisis werden de eerste twee seizoenen niet afgemaakt. De verwachting is dat DEV Doorn 1 dit seizoen wel kan afmaken. ,,Dit hopen we ook gezien de goede resultaten van de ploeg”, aldus de vereniging.

In augustus begon DEV Doorn 1 het seizoen al voortvarend door de Utrechtse Heuvelrug Kampioenschappen te winnen. Afgelopen februari won DEV Doorn 1 de eerste periodetitel, wat de club verzekert van een plek in de nacompetitie voor een eventuele promotie naar de derde klasse.

KANSHEBBER DEV Doorn 1 is ook een serieuze kanshebber voor het kampioenschap. De ploeg wist al veel wedstrijden te winnen en heeft in officiële thuiswedstrijden niet meer verloren sinds 1 februari 2020. Het team van coach Rick Andeweg stond tot zaterdag ook aan kop in de vierde klasse I, maar moest de eerste plek daarna overlaten aan concurrent VVA Achterberg. Dit komt omdat de wedstrijd van DEV Doorn 1 was afgelast. ,,DEV Doorn 1 heeft echter de minste verliespunten, nog een wedstrijd te goed, en kan de koppositie dus zeker terug pakken.”

Naast Rick Andeweg blijven ook assistent-trainer Ad Spee, keeperstrainer André Nell, fysiotherapeut Adriaan Stoltenkamp en clubmanager Nico Lantinga aan de groep verbonden in het nieuwe seizoen.

Aanstaande zaterdag speelt DEV Doorn 1 om 14.30 uur tegen Odijk 1 op sportpark Singelpark in Odijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie