Afbeelding
Lionsclub Maarn-Maarsbergen

Wensen uit de Wensboom uitgereikt door de Lionsclub

16 februari 2021 om 15:15 Maatschappelijk

MAARN De Lions hebben de afgelopen weken de wensen die in de Wensboom van de PLUS van Schaik in Maarn zijn opgehangen uitgereikt. Door corona besloot de club om de uitreiking niet zoals voorgaande jaren in restaurant het Vosje te houden. Verschillende Lionsleden hebben de wensen bij de gelukkigen thuis uitgereikt. 

De wens van Yvonne van Lierop van het Leger des Heils uit Zeist voor een tweedehands laptop ten behoeve van maatschappelijke hulpverlening en het jongerenwerk is in vervulling gegaan. Door bijdrage van Jan Vorwald van Computer Service Utrechtse Heuvelrug in Maarn, kon Lionslid Marten Brouwer zelfs een nieuwe laptop overhandigen.


WASMACHINE Lionslid Occo van der Hout overhandigde een financiële bijdrage voor een wasmachine voor mevrouw Tschai uit Maarn. 

REINAERDE Daarnaast zijn er bij Reinaerde Dagcentrum de Regenboog in Maarn door Lionslid Kees Sijssens verschillende wensen uitgereikt. Zo zijn er bollen wol en tegoedbonnen voor materialen verstrekt. 


DUOBUGGY Aylin en Ahmet Çavdar wonen sinds kort in Maarsbergen samen met hun zoontjes Çihan en Umut. Jan Wester van de Lionsclub overhandigde een bijdrage voor een duobuggy voor Aylin zodat ze met beide kinderen naar buiten kan. 

DUOFIETS Virga Lipman en Marc van Pelt van de Stichting Mee-r-doen hadden als wens de technische aanpassing van de trapinrichting van hun duofiets. De Onderneming Sociëteit Maarn-Maarsbergen heeft via de Lionsclub bekend gemaakt dat zij dit project zullen sponsoren. 

LEESBRILLEN Ook de wens van de bibliotheek in Maarn is in vervulling gegaan. De wens was om leesbrillen van verschillende sterktes te ontvangen omdat alle brillen afgelopen jaren waren verdwenen. Lionslid Peter Berben heeft de leesbrillen uitgereikt. 

MANDSCHOMMEL Ten slotte werd de wens vervuld om een zogenoemde mandschommel voor kinderen met een beperking te plaatsen op een speelplaats in Maarn. Door de hoge kosten van dit project maakt de Lionsclub hier een apart project van. In samenwerking met de aanvragers en de gemeente zal dit nu gerealiseerd worden.

LIONSCLUB De Lionsclub Maarn-Maarsbergen is een actieve club met ruim 30 leden die zich inzetten om te helpen waar dat nodig is. Dit doen ze door acties op te zetten om geld in te zamelen voor goede doelen of door zelf de handen uit de mouwen te steken. De Lions organisatie heeft wereldwijd 46.000 clubs.

advertentie
advertentie