Afbeelding
...
Advertorial

Bereik je doelgroep met video adverteren

Advertorial_1

HEUVELRUG Online video biedt ondernemers krachtige mogelijkheden om hun doelgroep te bereiken. Er worden online steeds meer video's bekeken. De opmars van video zorgt voor een groot bereik en met een goede inzet van video advertenties trek je gegarandeerd de aandacht van jouw potentiële klanten.

Ondanks de sterke groei en unieke mogelijkheden maken slechts weinig ondernemers gebruik van de kracht van video. Veel ondernemers weten niet wat de mogelijkheden zijn of ze denken dat het maken van een video kostbaar is. In dit artikel worden een paar effectieve mogelijkheden uitgelicht die voor ondernemers gegarandeerd kunnen werken.

[BUMPER ADVERTENTIES] Een eenvoudige, maar krachtige manier van video adverteren betreft het vertonen van een korte reclamevideo voorafgaand aan (bijvoorbeeld) een video in YouTube. Deze korte advertenties worden bumper advertenties genoemd. Deze advertenties duren maximaal 6 seconden en kunnen niet worden weggeklikt. Hierdoor worden de video’s gegarandeerd vertoond, wat zorgt voor een hoge impact van deze vorm van adverteren! Door de korte duur van deze video’s is deze vorm zeer geschikt om bijvoorbeeld acties te promoten of naamsbekendheid te creëren.Op basis van beschikbare data kan een advertentie specifiek worden vertoond aan een relevante doelgroep binnen een bepaalde plaats of regio. De kenmerken van bumper advertenties op een rijtje:

- Korte, krachtige video advertentie van 6 seconden
- Advertentie kan niet worden weggeklikt
- Lokaal uitgeserveerd aan uw doelgroep voorafgaand aan of tijdens een video
- Wij maken een advertentie op basis van twee foto’s en een logo

De productie en promotie van een bumperadvertentie kan al vanaf 175 euro (excl. btw).

[ONDERNEMER IN BEELD] Video biedt ook unieke mogelijkheden om de sterke en unieke kanten van jouw onderneming uit te lichten. Met een bedrijfsvideo (ondernemer in beeld) kun je jouw doelgroep op een nieuwe manier benaderen. Je geeft potentiële klanten een kijkje achter de schermen en laat zien waar je uniek in bent.

Het maken van een bedrijfsvideo lijkt ingewikkeld, maar door de ruime ervaring van onze videografen kunnen wij snel een professionele bedrijfsvideo produceren. Een bedrijfsvideo van één minuut is al verkrijgbaar vanaf 650 euro (excl. btw). Advies, opnames op locatie, montage, voice-over en promotie op een nieuwswebsite van BDUmedia zijn bij de prijs inbegrepen en het pakket kan uiteraard naar wens worden uitgebreid, bijvoorbeeld met dronebeelden. Wij denken met je mee over het script en nemen de hele productie uit handen.

De productie van een bedrijfsvideo kan al vanaf 650 euro (excl. btw).
Meer informatie over video advertenties? Kijk op bdumedia.nl/video.
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 2 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 5 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen 8 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 12 uur geleden