Culinair Landgoed Parc Broekhuizen biedt diverse mogelijkheden.
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen biedt diverse mogelijkheden. Culinair Landgoed Parc Broekhuizen

Kom vergaderen of kerst vieren bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen

30 november 2023 om 14:49 Zakelijk

LEERSUM Het einde van het jaar is aangebroken. Voor iedereen die het jaar wil afsluiten met een vergadering of alvast vooruit wil kijken naar het nieuwe zakelijke jaar biedt Culinair Landgoed Parc Broekhuizen de Vergader Special. ,,Of waant u zich al helemaal in de kerstsferen? Reserveer dan een heerlijke kerstlunch- of diner in Bistro LOF!”

,,Bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen kunt u in alle rust vergaderen op een prachtige locatie. Wij verzorgen alles tot in detail zodat u zich volledig kunt concentreren op uw vergadering. Tot 30 april 2024 kunt u gebruik maken van onze vergaderspecials voor vergaderingen geboekt vóór 1 februari 2024.”

Er zijn meerdere mogelijkheden:

Een 8-uurs vergaderarrangement voor 97.50 euro per persoon.

Een 12-uurs vergaderarrangement voor 175 euro per persoon inclusief een 3-gangen diner in Bistro LOF (met mogelijkheid om te upgraden naar een 5-gangen diner in Restaurant Voltaire voor een supplement van 50 euro per persoon).

Een 24-uurs vergaderarrangement voor 370 euro per persoon inclusief een hotelovernachting en een 3-gangen diner in Bistro LOF (met mogelijkheid om te upgraden naar een 5-gangen diner in Restaurant Voltaire voor een supplement van 50 euro per persoon).

Een Green Meeting, gebaseerd op de in november 2023 behaalde Green Globe certificering. Voor 125 euro per persoon 8 uur vergaderen inclusief een sandwichlunch in Bistro LOF, een korte inspiratie workshop tijdens de ochtendbreak, een wandeling over het landgoed tijdens de middagbreak en een afsluitende borrel.

,,De 8-, 12-, en 24-uurs arrangementen zijn inclusief koffie, thee, plat- en bruiswater gedurende het evenement, een ontvangst met hapjes en drankjes, een heerlijke lunch, een ochtendbreak met een lekkernij en een middagbreak met een huisgemaakte snack.”

KERST

,,Heeft u zin in een tot in de puntjes verzorgd 5-gangen kerstlunch- of diner? Kom gezellig kerst vieren bij Bistro LOF! Ons team staat met veel enthousiasme voor u klaar zodat u en uw geliefden kunnen genieten van een sfeervol aangeklede bistro, gezelligheid, heerlijk eten en goede wijnen. Ook kinderen zijn natuurlijk van harte welkom in Bistro LOF tijdens de kerst. Zij mogen meegenieten van het 5-gangen kerstmenu maar uiteraard zijn minder gangen ook mogelijk. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar dus wij hopen u van harte te mogen ontvangen tijdens de gezellige feestdagen!”

CADEAU

,,Bent u voor de feestelijke decembermaand nog op zoek naar een cadeau voor een vriend, familielid of collega? Verras hem of haar met een cadeaubon van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Een heerlijk etentje bij Restaurant Voltaire* of Bistro LOF? Of een bijzondere overnachting in ons boutique hotel? Dat is allemaal mogelijk en met deze bon geeft u hoe dan ook een uniek cadeau!”

Ga voor het maken van een reservering of om meer informatie te lezen naar www.parcbroekhuizen.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie