Een ongedwongen lunch of diner in de sfeervolle, monumentale boerderij.
Een ongedwongen lunch of diner in de sfeervolle, monumentale boerderij. Eigen foto

Bezoek Culinair Landgoed Parc Broekhuizen voor een heerlijke lunch, diner of concert

12 oktober 2023 om 13:17 Zakelijk

LEERSUM Zin in een dagje of avondje uit? Bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen bent u aan het juiste adres!

Geniet van een heerlijke culinaire Lunch Special in Restaurant Voltaire. Chef Arturo Dalhuisen heeft een uniek 4-gangen lunchmenu voor u samengesteld waarbij u verrast zult worden door zijn culinaire creaties. De Lunch Special is inclusief een kopje koffie of thee met friandises om de lunch goed af te sluiten. Wij verwelkomen u graag op donderdag t/m zaterdag en kijken er naar uit u deze heerlijke lunch te laten beleven. Wilt u liever komen dineren? Uiteraard bent u dan ook van harte welkom! Van dinsdag t/m zaterdag ontvangen wij u graag voor een onvergetelijke ervaring. Ook wanneer u niet in ons hotel blijft overnachten verwelkomen wij u graag.

PUUR EN LOKAAL

In onze sfeervolle, monumentale boerderij ontvangen wij u graag voor een ongedwongen lunch of diner, bereid door chef Ewout Eleveld. Geniet van mooie gerechten met pure en lokale ingrediënten in het gezellige Bistro LOF. Combineer uw lunch of diner met een wandeling langs onze Sculpturen Route die wegens succes verlengd is tot 1 mei 2024, of een bezoek aan onze kunstexpositie. Tot 30 oktober kunt u de bijzondere expositie van Arthur Spronken bewonderen en vanaf 13 november bent u welkom voor de expositie van bevlogen kunstenares Gerti Bierenbroodspot.

HERFSTCONCERT

Zondag 15 oktober is het tijd voor een herfstconcert van pianist Michiel Borstlap, dat in de Salon van het Hoofdhuis plaatsvindt. Zijn inspiratie voor dit concert haalt Michiel uit de Sculpturenroute met het thema Verbeelding, dat momenteel te zien is op het Parc. Het herfstweer breekt langzaam aan, dus kom voor €22,50 per persoon heerlijk binnen in de Salon genieten van deze prachtige muziek!

Wilt u reserveren of meer informatie? Ga naar www.parcbroekhuizen.nl en dan ontvangen wij u graag bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen.

Dit artikel wordt u aangeboden door Parc Broekhuizen. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie