De Chef’s Table in Bistro LOF.
De Chef’s Table in Bistro LOF. Parc Broekhuizen

Green Globe certificering voor Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum

2 november 2023 om 12:30 Zakelijk

LEERSUM Culinair Landgoed Parc Broekhuizen heeft donderdag 26 oktober een internationale Green Globe certificering ontvangen. De afgelopen maanden heeft een ‘Green Team’ hard gewerkt aan het verder verduurzamen van het hotel, evenementen, restaurant Voltaire en Bistro LOF. Zo koken de chefs dagelijks met producten van de oogst uit eigen moestuin op het landgoed. Daarnaast zijn ingrediënten als foie gras en paling van de menukaart verdwenen en wordt er biologische koffie geschonken. 

Bedrijf breed wordt er zo min mogelijk gebruik gemaakt van single use plastic. Zo is er binnen het hotel gekozen voor herbruikbare hoezen om de linnenkarren af te sluiten in plaats van plastic wraps. Ook maken ze gebruik van een volledige eco-lijn aan schoonmaakmiddelen. Daarnaast wordt er bij vergaderingen geen papier meer klaargelegd, maar zijn bijvoorbeeld blocnotes beschikbaar op verzoek. Ook bieden ze een nieuwe Green Meeting aan met speciale milieubewuste toevoegingen. Ze vinden het erg belangrijk om een steentje bij te dragen in het groener maken van de wereld en zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. ,,Wij nodigen u graag uit om binnenkort bij ons te gast te zijn en de groene aanpassingen die wij hebben doorgevoerd zelf te beleven!”

LUNCH OF DINER

Geniet na een heerlijke herfstwandeling van een lekkere lunch of diner bij Bistro LOF. Chef Ewout Eleveld bereidt unieke gerechten met verse ingrediënten uit het herfstseizoen, waar u van donderdag t/m maandag van kunt genieten (dinsdag en woensdag zijn we niet geopend). Wie met een groter gezelschap komt dineren, kan dineren een de Chef’s Table in de keuken van Bistro LOF, waar een gezelschap tot acht personen van dichtbij kan zien hoe het diner wordt bereid, een bijzondere beleving. 

CADEAU

Op zoek naar een speciaal cadeau voor een vriend, familielid of collega? Verras hem of haar met een cadeaubon van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Een heerlijk etentje bij Restaurant Voltaire* of Bistro LOF? Of een bijzondere overnachting in ons boutique hotel? Dat is allemaal mogelijk! Ook voor de kerstdagen is dit een uniek cadeau, zowel als privégeschenk maar ook als relatie- of teamgeschenk.

RESERVEREN

Reserveren of meer informatie? ,,Ga naar www.parcbroekhuizen.nl en dan verwelkomen wij u graag bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen.”

Dit artikel wordt u aangeboden door Culinair Landgoed Parc Broekhuizen. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

Afbeelding
advertentie
advertentie